Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Πρόκριση για Λυών και Κρουζ Αζούλ


Genius
Genius 2022-04-12

Οι καυτές ευρωπαϊκές ρεβάνς παίρνουν… όλο το χαρτί μεσοβδόμαδα και από τους επαναληπτικούς προημιτελικούς του Γιουρόπα Λιγκ θα κρατήσω τον άσο στο Λυών-Γουέστ Χαμ. 1-1 το πρώτο ματς και οι Γάλλοι με όπλο την εμπειρία και φυσικά την έδρα, μπορούν να τα βγάλουν πέρα με την υπολογίσιμη πλην άπειρη αγγλική ομάδα. Στο Τσάμπιονς Λιγκ Βορείου/Κεντρικής Αμερικής διεξάγονται οι επαναληπτικοί ημιτελικοί και στον μεξικάνικο εμφύλιο ανάμεσα σε Κρουζ Αζούλ και Πούμας θα ακολουθήσω τους γηπεδούχους. Η νίκη της Πούμας με 2-1 στο πρώτο ματς αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς, πάντως εκτιμώ ότι η διαχρονικά δυνατή στην έδρα της Κρουζ Αζούλ θα μπορέσει να ανατρέψει το σκηνικό (ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ). Αλλωστε και η Πούμας δεν φημίζεται για την δυναμική στις εξορμήσεις της, ενώ δεν βρίσκεται και στα καλύτερά της με μόλις μία νίκη στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές (1-4-3) της Κλαουσούρα. Εμπιστοσύνη στους γηπεδούχους, που έχουν να επιδείξουν έξι κατακτήσεις του CONCACAF.

Πάμε στην Αυστραλία, που βρίσκεται λίγο πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας και θα ακολουθήσουν τα πλέι οφ. Η Μέλμπουρν Βίκτορι αν και δεν διακρίνεται για τη σταθερότητα της μπορεί να επιβληθεί της υποδεέστερης Μπρισμπέιν Ρόαρ. Εχουν βρει ρυθμό οι γηπεδούχοι ερχόμενοι από τρεις κολλητές νίκες χωρίς παθητικό, σαφώς ανεβασμένη η ψυχολογία μετά τον θρίαμβο στο ντέρμπι με την συμπολίτισσα Σίτι (3-0). Εχει ευχέρεια στο σκοράρισμα η ομάδα του Τόνι Πόποβιτς και εύκολα ή δύσκολα περιμένω να λυγίσει την αντίσταση της Ρόαρ που μόνο σε ένα από τα 12 πιο πρόσφατα κράτησε ανέπαφη εστία, εκτός έδρας τρέχει σερί 1-2-8 ενώ θα παραταχθεί και με ορισμένες σημαντικές απουσίες.

Η έτερη επιλογή μου από την A-League είναι ο συνδυασμός γκολ-γκολ και over στο Περθ Γκλόρι-Ουέλινγκτον Φοίνιξ. Τα.. χάλια τους έχουν καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν οι γηπεδούχοι, που εσχάτως είναι και αποδεκατισμένοι με σωρεία απουσιών. Η Ουέλινγκτον παρά τα διαρκή σκαμπανεβάσματα διεκδικεί με αξιώσεις πλέι οφ, με κύριο ατού την επίθεση. Αμυντικά δεν βρίσκεται σε καλό επίπεδο, όπως εξάλλου και οι γηπεδούχοι, προφανής επιλογή το ποντάρισμα τερμάτων.

800. Μέλμπουρν Βίκτορι-Μπρισμπέιν Ρόαρ 1 1.75
824. Περθ Γκλόρι-Ουέλινγκτον Φοίνιξ G&over 2.00
834. Κρουζ Αζούλ-Πούμας 1 1.90
907. Λυών-Γουέστ Χαμ 1 1.94


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι