Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Δυνατοί άσοι


Bet Agent
Bet Agent 2022-05-07

Μετά την πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, η Λίβερπουλ καλείται να εκμεταλλευτεί τον ισχυρό παράγοντα της έδρας κόντρα στην Τότεναμ για να συνεχίσει το κυνήγι του τίτλου. Αρκετά ενδιαφέρον κουπόνι με αρκετά πρωταθλήματα να οδεύουν στην λήξη τους και να υπάρχουν πολλές ευκαιρίες αλλά και παγίδες. Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Λίβερπουλ υποδέχεται την Τότεναμ σε ένα ακόμα μεγάλο παιχνίδι. Στα ύψη η ψυχολογία των «κόκκινων» που προέρχονται από δύο νίκες επί της Βιγιαρεάλ και προκρίθηκαν στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Παράλληλα ο Κλοπ όμως θέλει να κρατήσει προσγειωμένους τους παίκτες αφού διεκδικεί με αξιώσεις ακόμα και τον τίτλο οπότε δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες βαθμών ειδικά στο «Ανφιλντ». Η Τότεναμ παλεύει για μια θέση στα ευρωπαϊκά κύπελλα αλλά σίγουρα θα έχει δύσκολο έργο στην πίεση που θα δεχτεί και δύσκολα θα καταφέρει να κρατήσει το μηδέν πίσω. Χαμηλά ο άσος της Λίβερπουλ αλλά σε συνδυασμό με το over, προσφέρει μια καλή τιμή.

Στο πρωτάθλημα της Ελβετίας, η Λουκέρνη φιλοξενεί την Σερβέτ με το κίνητρο στο συγκεκριμένο ματς να είναι μονόπλευρο. Οι γηπεδούχοι μετρούν μόλις μια ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια και παλεύουν με όσες ελπίδες τους έχουν απομείνει για να αποφύγουν τον κίνδυνο του υποβιβασμού. Η Σερβέτ φαίνεται να έχει ρίξει λευκή πετσέτα στην σεζόν καθώς μετράει τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία ματς και δεν μπορεί να διεκδικήσει πλέον κάτι περισσότερο από την εύκολη παραμονή στην κατηγορία. Ο άσος σε τιμές που ξεπερνούν τον διπλασιασμό, αξίζει το ρίσκο.

Στην Δανία και στα πλέι-άουτ η Βίμποργκ υποδέχεται την Βέιλε με τις δύο ομάδες να έχουν αντίθετες πορείες. Η Βίμποργκ θέλει να διατηρηθεί στην κορυφή των πλέι άουτ με στόχο να διεκδικήσει μέσω μπαράζ (με τον 4ο των πλέι-οφ) ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Βέιλε μάχεται για την παραμονή αλλά σίγουρα οι δυνατότητες της είναι περιορισμένες και παράλληλα έχει και έξτρα κούραση από τον επαναληπτικό ημιτελικό του κυπέλλου που έγινε μεσοβδόμαδα. Ο άσος δεν αποτελεί καμιά στοιχηματική ευκαιρία αλλά κρίνεται δίκαιος.

Τέλος στην Φινλανδία, η Χόνκα αντιμετωπίζει εντός έδρας την Ιντερ Τούρκου. Και οι δυο ομάδες έχουν ξεκινήσει αρκετά καλά την σεζόν και δείχνουν ικανές να διεκδικήσουν φέτος το κάτι παραπάνω. Ομάδες με επιθετικές αρετές αλλά και αρκετές αδυναμίες στα μετόπισθεν, κάτι που ουσιαστικά οδηγεί στην επιλογή του αμφίσκορου σε αρκετά καλές αποδόσεις.

1012. Χόνκα-Ιντερ Τούρκου Goal 1.75 1073. Λίβερπουλ-Τότεναμ 1&Over 2.00 1176. Λουκέρνη-Σερβέτ 1 2.18 1266. Βίμποργκ-Βέιλε 1 1.58


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι