Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Με Λιγκ2 και MLS


Genius
Genius 2022-04-21

Με το καθιερωμένο κουπόνι Σαββατοκύριακου στα χέρια μας και όπως συνηθίζω θα στηριχτώ στην Λιγκ2 και το πρωτάθλημα Ηνωμένων Πολιτειών. Αρχικά στο νησί πάω με τον συνδυασμό άσου και over στο Μάνσφιλντ-Κρόουλι. Οι γηπεδούχοι έχουν ισχυρότατο κίνητρο κυνηγώντας την άνοδο, αλλά περισσότερο μέσω των πλέι οφ μετά τις τελευταίες τους απώλειες. Για την ακρίβεια, οι τρεις ήττες στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές τους έβγαλαν και από την προνομιούχο επτάδα (στην ισοβαθμία) εκεί που είχαν φτάσει να διεκδικούν με αξιώσεις την απευθείας άνοδο. Πολύ αποτελεσματική εντός έδρας η Μάνσφιλντ -πρόσφατα έκανε νέο ρεκόρ συλλόγου με έντεκα συνεχόμενες νίκες εκεί- και είναι το απόλυτο φαβορί απέναντι στην βαθμολογικά αδιάφορη Κρόουλι. Όμως ο άσος προσφέρεται αναμενόμενα χαμηλά και θα τον συνδυάσω με την επίτευξη τουλάχιστον τριών τερμάτων.

Ιδια επιλογή, άσος και over δηλαδή στο Μπράντφορντ-Σκάνθορπ. Οι φιλοξενούμενοι ήδη ήπιαν το πικρό ποτήρι του υποβιβασμού, δεν τους άξιζε και κάτι καλύτερο με την κάκιστη εικόνα που εμφάνισαν σε όλη την διάρκεια της περιόδου. Πρόκειται για τον σάκο του μποξ της κατηγορίας και μπορεί η Μπράντφορντ να μην έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον αλλά μόνο αδιάφορη δεν δείχνει και η λογική λέει πως θα φτάσει σε άνετη επικράτηση.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, πάω με τον συνδυασμό άσου και over στο Κολοράντο-Σάρλοτ. Οι δύο ομάδες δεν έχουν μεγάλες διαφορές, με τους γηπεδούχους να συγκαταλέγεται στο γκρουπ των «μικρομεσαίων» ενώ η Σάρλοτ δεν έχει ξεκινήσει και άσχημα την παρθενική της σεζόν στην MLS. Δείχνει επιθετικές αρετές, με αιχμή του δόρατος τον Κάρολ Σβιντέρσκι, κάλλιστα μπορεί να σκοράρει και με αυτόν τον αντίπαλο που δεν φημίζεται για την αμυντική λειτουργία, σε κάθε περίπτωση ο άσος είναι φαβορί.

Κλείσιμο με το διπλό στο Σινσινάτι-Λος Αντζελες. Σε όλα υπερτερούν οι Καλιφορνέζοι που προβάλλουν ανάμεσα στο φαβορί για τον τίτλο, αντιθέτως το Σινσινάτι στοχεύει αποκλειστικά σε μία αξιοπρεπή παρουσία αλλά ο τρόπος που αμύνεται δεν είναι ο ενδεδειγμένος και δεν βλέπω τον τρόπο να γλιτώσει απέναντι στην παρέα του Βέλα.

638. Μάνσφιλντ-Κρόουλι 1&over 2.45
640. Μπράντφορντ-Σκάνθορπ 1&over 2.25
927. Κολοράντο-Σάρλοτ 1&over
1044. Σινσινάτι-Λος Αντζελες 2 2.05


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι