Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Genius
Genius 2022-05-07

Όπως σε κάθε κουπόνι Σαββατοκύριακο και πάλι θα στηριχτώ στα αγαπημένα πρωταθλήματα της Λιγκ2 και των Ηνωμένων Πολιτειών. Τελευταία αγωνιστική στην τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας και θα πάω με δύο επιλογές βάσει (μονόπλευρου) κινήτρου. Αρχικά στο Γουόλσολ-Σουίντον, από τη μία οι γηπεδούχοι εδώ και καιρό κάνουν αγγαρεία έχοντας ξεμείνει από στόχους ενώ από την άλλη η Σουίντον με νίκη θα μπει σίγουρα στα πλέι οφ. Θεωρώ πως δεν θα αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη, άλλωστε πρόκειται για την ομάδα με την καλύτερη εκτός έδρας επίδοση στην κατηγορία. Η έτερη επιλογή μου από την Λιγκ2 είναι το διπλό από ημίχρονο στο Μπάροου-Νορθάμπτον. Και εδώ οι γηπεδούχοι είναι αδιάφοροι βαθμολογικά έχοντας σώσει εδώ και λίγο καιρό την παρτίδα, αντιθέτως η Νορθάμπτον παίζει όλη την χρονιά το Σάββατο καθώς με νίκη σφραγίζει την απευθείας άνοδο. Σε διαφορετική περίπτωση κατά πάσα πιθανότητα θα.. ξεπέσει στα πλέι οφ, σενάριο που σε καμία περίπτωση δεν θέλει να επαληθευτεί.

Πάμε στις Ηνωμένες Πολιτείες, με δύο συνδυαστικά πονταρίσματα. Στο Νιου Γιορκ Σίτι-Κάνσας, η νίκη των «πολιτών» φαντάζει περίπου δεδομένη, με τις δύο ομάδες να εμφανίζουν εντελώς αντίθετη εικόνα στις πρώτες στροφές της περιόδου. Οι γηπεδούχοι σκοράρουν κατά ριπάς (14 γκολ στα τρία τελευταία) την ώρα που το Κάνσας φαίνεται να έχει έντονο επιθετικό πρόβλημα και παράλληλα αρκετά ευάλωτη άμυνα. Πολύ πιθανό και το over εδώ, καθώς αναμένεται ευρεία νίκη της Σίτι.

Ιδια επιλογή, συνδυασμός άσου και over δηλαδή, στο Λος Αντζελες-Φιλαδέλφεια Γ. Ηδη δείχνουν τα δόντια τους οι Καλιφορνέζοι, που με έξι νίκες στις επτά τελευταίες αγωνιστικές φιγουράρουν στην κορυφή της γενικής κατάταξης έχοντας ως κύριο ατού την παραγωγική επίθεση (κατά μέσο όρο πετυχαίνουν πάνω από δύο γκολ). Η Φιλαδέλφεια σαφώς και είναι υπολογίσιμο μέγεθος και κάλλιστα μπορεί να σκοράρει, δύσκολα όμως θα πάρει αποτέλεσμα σε μία από τις σκληρότερες έδρες του πρωταθλήματος.

954. Γουόλσολ-Σουίντον 2 1.71
958. Μπάροου-Νορθάμπτον 2/2 2.40
1092. Νιου Γιορκ Σίτι-Κάνσας 1&over 2.00
1102. Λος Αντζελες-Φιλαδέλφεια Γ. 1&over 2.25


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι