Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Δυνατοί άσοι


Genius
Genius 2022-04-19

Και στοιχηματικά η εβδομάδα είναι… μεγάλη, με πολλά και ενδιαφέροντα ματσάκια και πάμε απευθείας στο δια ταύτα. Αρχικά στην Β’ Νορβηγίας κυκλώνω τον άσο στο Ρανχάιμ-Γκρόρουντ. Αν και δεν έχει ξεκινήσει δυνατά την σεζόν, έχοντας πάρει μόνο ένα βαθμό σε δύο αγωνιστικές, η Ρανχάιμ συμπεριλαμβάνεται και φέτος στα φαβορί για την άνοδο. Εννοείται ότι πρέπει να συνέλθει άμεσα ώστε να μην χαθεί κι άλλο έδαφος και η Γκρόρουντ προσφέρεται ως ιδανικό.. θύμα. Δεν είναι ακριβώς αμελητέα ποσότητα, ούτε όμως και φόβητρο ενώ και η πρόσφατη προϊστορία τους «φωτογραφίζει» τον άσο.

Στο Σαμπιονά, μου αρέσει ο άσος στο Λοριάν-Μετς. Οι γηπεδούχοι πάλεψαν όσο μπορούσαν την Κυριακή για να ηττηθούν στα τελευταία λεπτά στη δύσκολη έδρα της Νις, δεν έχουν επιλογή από το να κοιτάξουν μπροστά συνεχίζοντας την προσπάθεια για παραμονή. Από την πλευρά της η Μετς ολοένα και… βουλιάζει, με τον υποβιβασμό αργά και βασανιστικά να αρχίζει να μοιάζει αναπόφευκτος. Οι μόλις τέσσερις νίκες σε 32 αγωνιστικές φανερώνουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι φιλοξενούμενοι και δεν βλέπω να παίρνουν αποτέλεσμα.

Στο κύπελλο Ελβετίας διεξάγονται οι δύο νοκ άουτ ημιτελικοί και στο Ιβερντόν-Σεν Γκάλεν το φαβορί είναι ξεκάθαρο. Οι γηπεδούχοι αγωνίζονται στην δεύτερη κατηγορία και μάλιστα βρίσκονται μόλις στην 17η θέση! Και μπορεί ήδη η πορεία τους να κρίνεται υπερβατική (πρώτη φορά στα χρονικά βρίσκονται στα ημιτελικά κυπέλλου), αλλά λογικά κάπου εδώ θα ολοκληρωθεί. Οπωσδήποτε θα είναι υποψιασμένη η Σεν Γκάλεν και η λογική λέει πως θα πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό, με το διπλό να πληρώνει πολύ καλά.

Κλείσιμο με Β’ Βραζιλίας και τον χαμηλό, αλλά φαινομενικά στέρεο άσο στο Γκρέμιο-Γκουαρανί. Η ομάδα από το Πόρτο Αλεγκρε.. ξέπεσε στην δεύτερη κατηγορία και η άμεση επάνοδος στα μεγάλα σαλόνια αποτελεί αυτοσκοπό. Πάντως έχει ξεκινήσει με μόλις ένα βαθμό σε δύο αγωνιστικές, μένοντας άσφαιρη και στα δύο ματς. Η Γκουαρανί δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, επίσης δεν έχει σκοράρει ούτε μία φορά και ο άσος είναι το πρώτο σημείο.

658. Ρανχάιμ-Γκρόρουντ 1 1.78
742. Λοριάν-Μετς 1 1.77
794. Ιβερντόν-Σεν Γκάλεν 2 2.10
808. Γκρέμιο-Γκουαρανί 1 1.64


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι