Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Καλά σημεία στην Λιγκ2


Genius
Genius 2022-04-29

Στην προτελευταία αγωνιστική της Λιγκ2 θα επικεντρωθώ για το στοιχηματικό τριήμερο, με τρεις επιλογές και μία αμερικάνικη.. πινελιά. Αρχικά, μου αρέσει ο άσος στο Νορθάμπτον-Εξετερ. Είναι πολύ ισχυρό το κίνητρο των γηπεδούχων για να αγνοηθεί, καθώς με ενδεχόμενη νίκη θα διατηρηθούν στην προνομιούχο 3η θέση που οδηγεί στην απευθείας άνοδο. Η έδρα είναι ένα από τα κύρια όπλα της Νορθάμπτον και σε αυτή θα στηριχθεί για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Εξετερ, που ναι μεν είναι υψηλό όμως για καλή της τύχη την προηγούμενη αγωνιστική εξασφάλισε την απευθείας άνοδο. Χωρίς αυτό το δεδομένο σε καμία περίπτωση δεν θα πήγαινα στον άσο, αλλά τώρα το.. πράγμα αλλάζει εντελώς.

Στην τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας μου αρέσει και το καλοπληρωμένο διπλό στο Ροτσντέιλ-Μπρίστολ Ρόβερς. Στις απογοητεύσεις της σεζόν οι γηπεδούχοι, θεωρητικά θα διεκδικούσαν άνοδο αλλά στην πράξη εμφάνισαν απογοητευτική εικόνα.. βολοδέρνοντας στο δεύτερο μισό της κατάταξης. Αντιθέτως οι «πειρατές» διεκδικούν με μεγάλες αξιώσεις την άνοδο ακόμη και απευθείας, αρκεί να περάσουν από αυτή την έδρα που δεν είναι και ιδιαίτερα σκληρή. Εκτιμώ πως βασιζόμενοι στην παραγωγική τους επίθεση θα τα καταφέρουν.

Τρίτη επιλογή, η νίκη της Τρανμίρ επί της Ολνταμ. Και εδώ μονόπλευρο το κίνητρο, με τους γηπεδούχους να παίζουν το τελευταίο χαρτί για πλέι οφ και την Ολνταμ κυριευμένη με απογοήτευση καθώς οριστικοποιήθηκε ο υποβιβασμός της από τις επαγγελματικές κατηγορίες για πρώτη φορά στα χρονικά. Παρά τα σκαμπανεβάσματα της η Τρανμίρ είναι μία αρκετά ποιοτική ομάδα, ενώ διαθέτει και την ισχυρότερη έδρα της κατηγορίας. «Χλωμό» να μην επαληθευτεί ο άσος.

Κλείσιμο με Ηνωμένες Πολιτείες και τον συνδυασμό άσου και over στο Νιου Ινγκλαντ-Ιντερ Μαϊάμι. Οι «επαναστάτες» δεν έχουν ξεκινήσει δυνατά την σεζόν, αλλά γι’ αυτό ευθύνονται κυρίως οι παράλληλες υποχρεώσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ COΝCACAF. Πλέον μπορούν να επικεντρωθούν στην MLS, όπου το ματς με την αδύναμη Νιου Ινγκλαντ είναι.. κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους. Πολύ πιθανός ο άσος και καθώς αμφότερες είναι φύσει επιθετικές θα πάω και με τα πολλά γκολ.

268. Νορθάμπτον-Εξετερ 1 2.15
269. Ροτσντέιλ-Μπρίστολ Ρόβερς 2 2.05
273. Τρανμίρ-Ολνταμ 1 1.72
408. Νιου Ινγκλαντ-Ιντερ Μαϊάμι 1&over 2.10


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι