Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Ασος η Μέλμπουρν Σίτι


Genius
Genius 2022-04-05

Ξεκίνημα από την Αυστραλία, με τον συνδυασμό γκολ-γκολ και over στο Σέντραλ Κόουστ Μάρινερς-Ουέλινγκτον Φοίνιξ. Πρόκειται για περίπου ισοδύναμες ομάδες, που και οι δύο μάχονται για να… προλάβουν τα πλέι οφ. Και διατηρούν καλές πιθανότητες να τα καταφέρουν, καθώς έχουν τρία ματς λιγότερα από τις ομάδες που καταδιώκουν. Εξυπακούεται πως καίγονται για τους τρεις βαθμούς που θα τους φέρουν πιο κοντά στον στόχο και καθώς πρόκειται ουσιαστικά για «εξάποντο». Παρά την κρισιμότητα του ματς θεωρώ πως θα έχει αρκετά μεγάλο σκορ με τις δύο αντιπάλους να σκοράρουν και θα συνδυάσω το γκολ-γκολ με το over, που συνήθως επαληθεύεται στα φετινά τους παιχνίδια.

Η έτερη επιλογή μου από την χώρα των «καγκουρό» είναι ο άσος στο Μέλμπουρν Σίτι-Σίδνεϊ. Οι γηπεδούχοι αποτελούν πλέον την καλύτερη ομάδα της χώρας έχοντας «εκθρονίσει» την Σίδνεϊ (την νίκησαν στον τελικό του περσινού πρωταθλήματος) και θέλουν να αποδείξουν εκ νέου την ανωτερότητά τους κάνοντας παράλληλα ακόμη ένα βήμα προς την κατάληψη της πρωτιάς κανονικής περιόδου (που εξασφαλίζει απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ). Με ρυθμούς.. πολυβόλου σκοράρει η Σίτι (πάνω από δύο γκολ κατά μέσο όρο) και σαφέστατα έχει τον πρώτο λόγο κόντρα σε μία Σίδνεϊ που δεν αποδίδει σύμφωνα με τις δυνατότητές της μετρώντας από επτά νίκες, ισοπαλίες και ήττες.

Στην Λιγκ2, κρατάω το γκολ-γκολ στο Σάλφορντ-Πορτ Βέιλ. Και αυτή η αναμέτρηση έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία, με τις δύο ομάδες να έχουν εξαπολύσει βαθμολογική αντεπίθεση στο νέο έτος προκειμένου να μπουν στα πλέι οφ. Μάλιστα, η Πορτ Βέιλ έχει καλές πιθανότητες και για απευθείας άνοδο έχοντας σκαρφαλώσει πλέον στην τρίτη θέση! Και οι δύο είναι πολύ φορμαρισμένες, η Σάλφορντ έχει να επιδείξει αήττητο έντεκα αγωνιστικών με επτά νίκες ενώ η Πορτ Βέιλ μετράει πέντε τρίποντα στα έξι τελευταία, έτσι δεν θα μπλέξω με σημείο αλλά πάω με το πολύ πιθανό αμφίσκορο.

Τέλος στο Μεξικό, μου αρέσει ο συνδυασμός γκολ-γκολ και over στο Πατσούκα-Τίγκρες. Εμφανώς είναι οι δύο καλύτερες ομάδες στη φετινή Κλαουσούρα και αμφότερες στηρίζονται στην επίθεση, με την Τίγκρες να έρχεται από οκτώ νίκες στο αήττητο εννιά αγωνιστικών ενώ η Πατσούκα μετράει πέντε νίκες στα έξι τελευταία.

615. Σ.Κ. Μάρινερς-Ουέλινγκτον Φοίνιξ G&over
646. Σάλφορντ-Πορτ Βέιλ G
693. Μέλμπουρν Σίτι-Σίδνεϊ 1 1.97
Πατσούκα-Τίγκρες G&over


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι