Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Με "καυτά" φαβορί


Genius
Genius 2016-05-25

Ουκ ολίγα πρωταθλήματα έχουν δράση μεσοβδόμαδα, με τη μία μετά την άλλη τις ευρωπαϊκές λίγκες να ολοκληρώνονται πλέον. Θα ξεκινήσω με Β’ Βραζιλίας, όπου πάω με το πλουσιοπάροχο διπλό στο Σαμπάιο Κορρέα-Παρανά. Απογοητεύουν και με το παραπάνω στο ξεκίνημα της σεζόν οι γηπεδούχοι, που έχουν υποστεί δύο ήττες με κάτω τα χέρια χωρίς μάλιστα καν να σκοράρουν. Και η Παρανά δεν έχει μπει ακριβώς… φουριόζα στο πρωτάθλημα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει τα χάλια της αντιπάλου της. Με τίποτα δεν δικαιολογείται ο φαβοριτισμός των γηπεδούχων και θα ρισκάρω στο διπλό του 3.20.

Στην τελευταία αγωνιστική της Β’ Αυστρίας, η πρωταθλήτρια Σεντ Πόλτεν λογικά δεν θα αντιμετωπίσει την παραμικρή δυσκολία για να κάμψει την αντίσταση της καταδικασμένης Φλοριντσντόρφερ. Με το σπαθί τους εξασφάλισαν την άνοδο οι γηπεδούχοι, που είχαν σταθερή πορεία σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και στη φιέστα τους αναμένεται να… κεράσουν την εξαιρετικά αδύναμη αντίπαλό τους, που αποτέλεσε τον σάκο του μποξ. Αθλιες επιδόσεις σε όλους τους τομείς για τους φιλοξενούμενους, που δεν πρόκειται να αντέξουν και αντί του άσου-μπετόν, θα τον επιλέξω από το πρώτο ημίχρονο στο σαφώς πιο αξιόλογο 1.75.

Συνέχεια με Σεγούντα, όπου η Αλαβές αναμένεται να κάνει ακόμη ένα βήμα προς την άνοδο, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την ουραγό Αθλέτικ Μπιλμπάο Β΄. Αξια πέρα για πέρα η επερχόμενη επιστροφή της Αλαβές στα μεγάλα σαλόνια του ισπανικού ποδοσφαίρου, έχοντας τη σταθερότερη απόδοση όλη τη χρονιά. Γεμάτη αδυναμίες από την πλευρά της η Μπιλμπάο Β΄, θεωρείται δύσκολο να κάνει ζημιά στη «γειτόνισσα». Κλείνω με MLS, οπού κυκλώνω το over στο Ορλάντο Σίτι-Φιλαδέλφεια. Αρκετά αποδοτικές οι επιθέσεις των δύο ομάδων, δεν μπορεί να ειπωθεί όμως το ίδιο για τις άμυνες τους που (ιδιαίτερα στην περίπτωση των γηπεδούχων)συχνά-πυκνά τους εκθέτουν. Η Γιούνιον έχει εξαιρετική ψυχολογία φιγουράροντας στην κορυφή της Ανατολής και περιμένω θεαματικό ματς με τουλάχιστον τρία γκολ.


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι