Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Δυνατοί άσοι στη Λιγκ2


Genius
Genius 2016-09-30

Μετά την εξαιρετική δράση που παρακολουθήσαμε σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ, περνάμε στην καθιερωμένη δράση των πρωταθλημάτων. Δύο επιλογές έχω ανιχνεύσει από τη Λιγκ2, αρχικά τον άσο στο Γκρίμσμπι-Χάρτλπουλ. Οι γηπεδούχοι, παρότι έρχονται από τη Νάσιοναλ Λιγκ, ήδη δείχνουν τα δόντια τους στο πρώτο κομμάτι της σεζόν και φαίνεται να έχουν τα φόντα για να διεκδικήσουν έστω μία θέση στα πλέι οφ. Αντιθέτως η Χάρτλπουλ απογοητεύει και με το παραπάνω, μπορεί να ήταν κάπως βελτιωμένη απέναντι στην Λούτον όμως συνολικά δεν έχει καλή παρουσία με τα περισσότερα προβλήματα να εντοπίζονται στο αμυντικό κομμάτι. Καλή περίπτωση φαντάζει ο άσος.

Στην ίδια κατηγορία, επιλέγω και τη νίκη της Νοτς Κάουντι επί της Μόρκαμ. Οι γηπεδούχοι έχουν απρόσμενα κακή παρουσία μπροστά στο κοινό τους, όπου έχουν πάρει όλη κι όλη μία νίκη σε πέντε αγώνες. Ωστόσο αυτή η άσχημη επίδοση δεν λέει την αλήθεια για τη δυναμικότητά τους, καθώς πρόκειται για μία από τις ισχυρές ομάδες της κατηγορίας που μπορεί να παλέψει για την άνοδο. Και τα τέσσερα σερί διπλά που έχουν κατακτήσει το αποδεικνύουν. Ασταθής η Μόρκαμ, θα έχει πολύ δύσκολο στο Νότιγχαμ, πόσο μάλλον με τα τεράστια αμυντικά κενά που εμφανίζει. Για του λόγου το αληθές, έχει δεχθεί 15 γκολ στα έξι πιο πρόσφατα ματς πρωταθλήματος! Και εδώ ο άσος στο 1,75 είναι αξιοπρόσεκτος.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, περιμένω από τη Νέα Υόρκη να έχει εύκολο έργο απέναντι στη Φιλαδέλφεια και θα πάω με τον συνδυασμό άσου και over. Με ρυθμούς πολυβόλου σκοράρουν οι δύο ομάδες, με τους πανίσχυρους εντός έδρας Ρεντ Μπουλς να πετυχαίνουν κατά μέσο όρο δύο γκολ μπροστά στο κοινό τους (ενώ έχουν βρει δίχτυα και στα 12 τελευταία ματς πρωταθλήματος), ενώ και η Γιούνιον είναι… όσα πάνε κι όσα έρθουν (over τα 15 τα 18 τελευταία της παιχνίδια). Την τετράδα μου θα κλείσει η επικράτηση της Γιουβέντους από το πρώτο ημίχρονο στην έδρα της Εμπολι, με τη διαφορά δυναμικότητας να είναι τεράστια και την πρωταθλήτρια να περνάει λογικά… αέρα από τo «Κάρλο Καστελάνι» της πολύ προβληματικής φέτος ομάδας του Τζιοβάνι Μαρτουσιέλο.


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι