Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Με Μπράγκα και Πλζεν


Genius
Genius 2017-10-17

Γεμάτο το πρόγραμμα του τριημέρου, με τα παιχνίδια της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ σαφώς να συγκεντρώνουν το καθολικό ενδιαφέρον. Ως συνήθως οι αποδόσεις στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση είναι κατά κύριο λόγο αποτρεπτικές, αντιθέτως στο Γιουρόπα Λιγκ εντοπίζονται ορισμένες ευκαιρίες. Όπως η νίκη της Μπράγκα κόντρα στη Λουντογκόρετς, με τους Πορτογάλους να διαθέτουν φέτος ένα ιδιαίτερα ποιοτικό σύνολο που μπορεί να ξεχωρίσει στον θεσμό. Με δύο στα δύο ξεκίνησαν στον όμιλο οι Πορτογάλοι, επικρατώντας με 2-1 τόσο της Χοφενχάιμ μέσα στη Γερμανία όσο και εντός έδρας της Μπασακσεχίρ. Θα επιδιώξουν ακόμη μία επιτυχία που θα τους φέρει ουσιαστικά στην επόμενη φάση και κάλλιστα μπορούν να τα καταφέρουν κόντρα στη βουλγάρικη ομάδα, που είναι υπολογίσιμη μεν αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο.

Η έτερη επιλογή μου από το Γιουρόπα Λιγκ είναι το διπλό στο Λουγκάνο-Βικτόρια Πλζεν. Σκορπίζουν τον τρόμο οι Τσέχοι στο εγχώριο πρωτάθλημα, όπου έχουν να επιδείξουν την εκπληκτική επίδοση των δέκα νικών στις ισάριθμες αγωνιστικές! Εντυπωσιακό αν μη τι άλλο το επίτευγμα της έμπειρης και στο ευρωπαϊκό στερέωμα πλέον Βικτόρια, που ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στον όμιλο με ήττα χωρίς μάχη στη Ρουμανία από την Στεάουα (3-0) όμως επανήλθε στο κυνήγι της πρόκρισης νικώντας άνετα την Χαποέλ Μπιρ-Σιβά (3-1). Πολλές αδυναμίες για την άσημη ελβετική ομάδα, που ηττήθηκε με 2-1 στα δύο ματς που έδωσε και περιμένω να… τριτώσει το κακό.

Στην αγγλική Λιγκ2, κυκλώνω τον χαμηλό αλλά φαινομενικά στέρεο άσο στο Κέμπριτζ-Γέοβιλ. Μία κλάση ανώτεροι οι γηπεδούχοι, χρειάζονται τη νίκη ώστε να μείνουν κοντά στις προνομιούχες θέσεις και περιμένω να την πάρουν χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία κόντρα σε έναν αντίπαλο που εμφανίζεται πολύ αδύναμος εκτός έδρας (ηττήθηκε στις πέντε από τις έξι εξορμήσεις του δεχόμενος 20 γκολ). Με τα πολλά γκολ θα πάω στο Καρλάιλ-Γουίκομ, με τους γηπεδούχους να μην έχουν κρατήσει ανέπαφη εστία στα πέντε από τα έξι εντός έδρας παιχνίδια τους ενώ η Γουίκομ μετράει πέντε over στα έξι τελευταία ματς.


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι