Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Με βάση τη Λιγκ2


Genius
Genius 2017-12-15

Πλούσιο το πρόγραμμα στο τελευταίο πλήρες κουπόνι του έτους, καθώς θα ακολουθήσει η χειμερινή διακοπή. Θα επικεντρωθώ στην αγγλική Λιγκ2 αυτό το Σαββατοκύριακο, ξεκινώντας από τον άσο στο Κόβεντρι-Τσέλτεναμ. Με όπλο την άμυνα προσπαθούν οι «γαλάζιοι ουρανοί» να διεκδικήσουν την άνοδο, με το παθητικό 14 γκολ σε 21 αγωνιστικές να είναι με διαφορά το μικρότερο της κατηγορίας. Ισχυρή μπροστά στο κοινό της η Κόβεντρι, έχοντας δεχθεί όλα κι όλα τέσσερα τέρματα σε δέκα ματς και οπωσδήποτε έχει το πάνω χέρι κόντρα σε έναν αντίπαλο που έχει όλο κι όλο ένα διπλό σε δέκα εξορμήσεις.

Με περισσότερο ρίσκο, επιλέγω τον συνδυασμό διπλού και over στο Φόρεστ Γκριν-Λούτον. Χαώδης η διαφορά των δύο ομάδων, με τους νεοφώτιστους να δίνουν μάχη για να ανανεώσουν την παρουσία τους στην κατηγορία, την ώρα που η Λούτον πραγματοποιεί υψηλές πτήσεις και οδηγεί την κούρσα μαζί με τη Νοτς Κάουντι. Πολύ παραγωγική η γραμμή κρούσης των φιλοξενούμενων, που έχουν σκοράρει 49 γκολ σε 21 αγωνιστικές και κόντρα σε έναν αντίπαλο που ούτε την έδρα του μπορεί να εκμεταλλευτεί, κάλλιστα μπορεί να δώσει συνέχεια στην εξαιρετική πορεία της.

Τρίτη επιλογή από τη Λιγκ2 είναι ο άσος στο Νοτς Κάουντι-Γκρίμσμπι. Πολύ δυνατοί οι γηπεδούχοι, έχουν κάνει ξεκάθαρες τις βλέψεις τους για την απευθείας άνοδο στηριζόμενοι στην πανίσχυρη έδρα τους. Εκεί όπου έχουν να επιδείξουν οκτώ νίκες στο αήττητο δέκα αγώνων (σκοράροντας περισσότερα από δύο γκολ κατά μέσο όρο) και πιθανότατα θα βελτιώσουν την εν λόγω επίδοση απέναντι σε έναν ασταθή και σε κάθε περίπτωση υποδεέστερο αντίπαλο που επιπλέον αντιμετωπίζει μεγάλη δυσκολία στο σκοράρισμα το τελευταίο διάστημα.

Και μία επιλογή από την Πρέμιερ Λιγκ, τη νίκη της Εβερτον απέναντι στην Σουόνσι. Τα «ζαχαρωτά» φαίνεται να βρίσκουν κάπως τα πατήματά τους, προτού αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τη Νιούκαστλ την Τετάρτη, έτρεχαν σερί έξι αγώνων με μόλις μία ήττα. Ανέκαθεν ισχυρή στο «Γκούντισον Παρκ», περιμένω να τα βγάλει πέρα κόντρα σε έναν αντίπαλο με χτυπητές αδυναμίες όπως φανερώνει περίτρανα και η «φτωχή» του συγκομιδή.


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι