Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Με Κουόπιο και Εργκριτε


Genius
Genius 2018-05-22

Δεν είναι και το καλύτερο το κουπόνι του τριημέρου, με πρωταθλήματα… δεύτερης ταχύτητας ως επί το πλείστον. Αυτά έχουμε και υποχρεωτικά με αυτά θα ασχοληθούμε, ξεκινώντας με Φινλανδία και το διπλό στο Βάασα-Κουόπιο. Εντυπωσιάζουν και με το παραπάνω οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο κομμάτι της σεζόν, κάτι που πάντως δεν προξενεί μεγάλη έκπληξη δεδομένου πως έχουν ενισχυθεί σημαντικά με απώτερο στόχο το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Βάασα είναι υπολογίσιμη, μέχρι εκεί όμως και από τη στιγμή που υπάρχει διαφορά, κυρίως στο σκοράρισμα όπου η Κουόπιο δείχνει να έχει το εύκολο γκολ, το διπλό αποτελεί επιλογή.

Στο Κόπα Λιμπερταδόρες, κρατάω τη νίκη της Εστουντιάντες κόντρα στη Νασιονάλ Μοντεβιδέο. Το εν λόγω ματς αποτελεί «τελικό» πρόκρισης, με τους Ουρουγουανούς να βολεύονται όχι απλώς με δύο αποτελέσματα (νίκη ή ισοπαλία) αλλά ακόμη και με ήττα με διαφορά ενός γκολ. Οι «φοιτητές» δεν αποτελούν κάποιο μεγαθήριο, ωστόσο είναι πολύπειροι στον θεσμό και από τη στιγμή που μου αρκεί η απλή νίκη τους, βάζω τον άσο στο δελτίο μου.

Στη Β’ Σουηδίας, θα ρισκάρω με άσο από ημίχρονο στο Εργκριτε-Βάρναμο. Πολύ δυνατά έχουν μπει στη σεζόν οι γηπεδούχοι, έχοντας έξι νίκες σε οκτώ αγωνιστικές με την επίθεση να δουλεύει… ρολόι. Περιμένω να φτάσουν σε νέα επιτυχία και μάλιστα με σχετική άνεση κόντρα στην αδύναμη Βάρναμο, που έχει όλη κι όλη μία νίκη σε οκτώ αγωνιστικές ενώ αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στο σκοράρισμα έχοντας τη λιγότερο παραγωγική επίθεση στην κατηγορία (μόλις 5 γκολ).


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι