Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Μπορεί η Παρανά


Stoiximatix
Stoiximatix 2014-09-02

Η ανάπαυση του πολεμιστή θα μπορούσε να είναι ο εναλλακτικός τίτλος! Μετά από έναν «γεμάτο» Αύγουστο, με πρεμιέρες πρωταθλημάτων και πολλές ευρωπαϊκές αναμετρήσεις για τις δύο διασυλλογικές διοργανώσεις, το κουπόνι δεν πείθει και έτσι θα πάρουμε… ανάσες. Το Σαββατοκύριακο άλλωστε διεξάγονται αναμετρήσεις για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και αρκετά φαβορί μάλιστα δέχονται ήδη πιέσεις.

Κατέληξα σε μια τετράδα με χαμηλό πάντως ποντάρισμα. Θα ποντάρω στον άσο της Σλοβακίας κόντρα στην Σκωτία στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος u21 του 2015. Οι Σλοβάκοι βρίσκονται για πρώτη φορά στο… κόλπο για πρόκριση στην φάση των πλέι οφ και κόντρα στην προβληματική Σκωτία, δικαίως φαντάζουν φαβορί για την κατάκτηση των τριών βαθμών. Στο MLS, θα ποντάρω στο λογικό διπλό του Σιάτλ στην έδρα της αποκαρδιωτικής Σίβας. Σε απογοητευτική κατάσταση οι γηπεδούχοι που προέρχονται από έξι ήττες στα επτά τελευταία ματς, σε αντιδιαστολή με τους Σάουντερς που με δύο σερί νίκες, παγιώθηκαν στην πρώτη θέση. Το διπλό αβαντάρεται και από την παράδοση, καθώς το Σιάτλ δεν έχει ηττηθεί στην έδρα της Σίβας στα έξι τελευταία ματς!

Θα δοκιμάσω την τύχη μου και στο πρωτάθλημα της Β΄Βραζιλίας, ένεκα των περιορισμένων επιλογών. Η φορμαρισμένη Παρανά υποδέχεται την Σαμπάιο Κορέια και θα ποντάρω στον άσο. Με τρεις σερί νίκες, οι γηπεδούχοι διάγουν τις καλύτερες ημέρες στην σεζόν, ενώ εντός έδρας μετρούν τέσσερα κολλητά τρίποντα! Από την άλλη η Σαμπάιο Κορέια δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση με μόλις μια νίκη στα έξι τελευταία ματς και ο άσος που βρίσκεται ήδη σε πτώση, έχει τύχη. Τέλος, θα ποντάρω στο over της αναμέτρησης Στιβενέιτζ – Τζίλιγχαμ για το Λιγκ Τρόφι. Δύο σερί over μετρούν στο πρωτάθλημα οι γηπεδούχοι, που επιδεικνύουν συνάμα μια από τις χειρότερες αμυντικές επιδόσεις. Από την άλλη, η Τζίλιγχαμ μετρά φέτος την επίθεση και την δεύτερη χειρότερη άμυνα στην League 1 και έτσι το σκορ κάλλιστα μπορεί να ξεφύγει. Καλή συνέχεια και καλές επιλογές.


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι