Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Σημεία με αξία


Stoiximatix
Stoiximatix 2022-04-12

Φουλ αγωνιστική δράση στην Σούπερ Λιγκ 2 με τα ματς της 31ης αγωνιστικής και από εκεί θα αντλήσουμε σημεία για να πάμε ξανά στο ταμείο. Στην Αριδαία, ο Αλμωπός υποδέχεται τον Απόλλωνα Λάρισας. Ο Αλμωπός έχει διασφαλίσει εδώ και καιρό την άνετη παραμονή στην κατηγορία, πορεύεται χαλαρός στην πρώτη οκτάδα της κατάταξης. Ομάδα με έφεση στο σκοράρισμα, αλλά και θέματα στην αμυντική λειτουργία. Χωρίς κίνητρο, αλλά με διάθεση για καλή μπάλα. Ο Απόλλων Λάρισας προέρχεται από οδυνηρή εντός έδρας ήττα από την Καβάλα, βρίσκεται οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Εχει ανέβει επίπεδο το τελευταίο δίμηνο η ομάδα από την Φιλιππούπολη με όπλο κυρίως την άμυνα. Θα μπει με το μαχαίρι στα δόντια σο ματς ποντάροντας και στην άνεση των γηπεδούχων. Πληρώνει εξαιρετικά το διπλό!

Στον Ασπρόπυργο, ο Παναθηναϊκός Β’ υποδέχεται τον Ηρόδοτο. Σε κακό φεγγάρι οι πράσινοι υποχωρούν διαρκώς στην κατάταξη. Δίχως νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα ματς, μία νίκη στα δέκα τελευταία παιχνίδια. Δεν ανησυχεί για την παραμονή στην κατηγορία, αφού βάση της προκήρυξης του πρωταθλήματος οι ομάδες Β’ δεν υποβιβάζονται. Ο Ηρόδοτος πήρε σπουδαία νίκη επί της Καλαμάτας και πλησίασε την γραμμή σωτηρίας. Βελτιωμένη η ομάδα από το Ηράκλειο από τότε που ανέλαβε τα ηνία ο Βασίλη Βούζας, σκοράρει πιο εύκολα. Δεν τα πάει καθόλου καλά εκτός έδρας, αλλά αυτό είναι ένα ματς-μισή κατηγορία και πρέπει να το πάρει. Διπλό!

Στην Σπάρτη, ο Αστέρας Βλαχιώτη υποδέχεται τον ΟΦ Ιεράπετρας. Ο Αστέρας πήρε πολύ σημαντικό βαθμό στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με την Ζάκυνθο και παραμένει οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, Μόνο μία ήττα στα έξι πιο πρόσφατα ματς μάχεται για κάθε πόντο, βρίσκει λύσεις εσχάτως στο σκοράρισμα. Η Ιεράπετρα δεν έχει κανένα πρόβλημα στο γκολ, είναι εξαιρετική μεσοεπιθετικά, αλλά η άμυνα είναι αυτή που μπορεί να την ρίξει κατηγορία. Και κόντρα στον Εργοτέλη η ομάδα από το Λασίθι ηττήθηκε ενώ προηγήθηκε. Τελικός και για τους Κρητικούς αυτή η αναμέτρηση. Πολύ χαμηλά η απόδοση του άσου, αξίζει η επιλογή των γκολ εκατέρωθεν!

845. Αστέρας Βλαχιώτη-ΟΦΙ Ιεράπετρας Goal 2.00
846. Αλμωπός Αριδαίας-Απόλλων Λάρισας 2 3.70
855. Παναθηναϊκός Β’-Ηρόδοτος 2 3.40


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι