Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Αξία στον Ηρόδοτο


Stoiximatix
Stoiximatix 2022-04-01

Κάθε τρεις ημέρες δράση Σούπερ Λιγκ 2, ευκαιρία να βρούμε εκ νέου σημεία που θα μας οδηγήσουν στο ταμείο. Στο Λασίθι η Ιεράπετρα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό Β’. Η Ιεράπετρα έκανε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις της σεζόν και ηττήθηκε 4-0 στην Καλαμάτα. Σε κακό φεγγάρι η ομάδα από το Λασίθι μετράει μόνο έναν πόντο στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς και κινδυνεύει εκ νέου με υποβιβασμό. Ο Στάικος Βεργέτης ποντάρει στην επιστροφή των δύο πρώτων σκόρερ στο ματς που λογίζεται τελικός παραμονής για τους μαυρόασπρους.

Ο Παναθηναϊκός Β’ επιβεβαίωσε το ντεφορμάρισμα του. Μόλις που πήρε έναν πόντο κόντρα στην ουραγό της βαθμολογίας Ζάκυνθο σε μια ακόμα υποτονική εμφάνιση. Οι πράσινοι μετρούν μόνο μία νίκη στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια. Εκτός έδρας, εξάλλου, μετρούν έναν κερδισμένο πόντο στις τρεις πιο πρόσφατες εξόδους. Να η ευκαιρία για την νίκη που τόσο χρειάζεται η Ιεράπετρα! Στη Νέα Αλικαρνασσό, ο Ηρόδοτος υποδέχεται την Κηφισιά. Ο Ηρόδοτος έδωσε την μάχη στο Ρέθυμνο αλλά ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από την ποιοτική Επισκοπή. Μία νίκη σε πέντε ματς μετρά η ομάδα από το Ηράκλειο που βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση στην επικίνδυνη ζώνη, Στο «κλουβί» της Νέας Αλικαρνασσού πάντως μετράει τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες στα πέντε πιο πρόσφατα εντός έδρας ματς.

Η Κηφισιά κέρδισε το αθηναϊκό ντέρμπι γοήτρου με το Αιγάλεω και θεωρητικά εξακολουθεί να ελπίζει στην άνοδο. Πολύ δύσκολα οι κυανόλευκοι θα ολοκληρώσουν την υπέρβαση, αλλά θέλουν να κλείσουν με θετικό πρόσημο μια επιτυχημένη σεζόν. Είναι ευάλωτη στις εξόδους της. Μόνο ένα διπλό στις πέντε πιο πρόσφατες αποστολές. Έξι στα επτά πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under. Καίγεται ο Ηρόδοτος, πληρώνει ο άσος!

Στα Περιβόλια τα Χανιά υποδέχονται τον Εργοτέλη. Τα Χανιά με την εκτός έδρας νίκη στην Άρτα ανέβηκαν στην δεύτερη θέση, αλλά έχουν και απόσταση και περισσότερα ματς από τον Λεβαδειακό, δεν είναι ρεαλιστικός στόχος πλέον η πρωτιά. Τα «δελφίνια», μετρούν έξι νίκες και μία ισοπαλία στα οκτώ τελευταία ματς. Γκολ-γκολ τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια. Έξι σερί νίκες στα Περιβόλια. Ο Εργοτέλης έχει κατεβάσει ρυθμό και αυτό επιβεβαιώθηκε και στην αναμέτρηση με τον Διαγόρα. Δημιούργησε λίγες φάσεις κόντρα σε θεωρητικά υποδεέστερο αντίπαλο και έχασε στο Παγκρήτιο. Στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς δεν έβαλε ούτε ένα γκολ, μετρά μόνο δύο κερδισμένους πόντους, αλλά απέχει από την επικίνδυνη ζώνη. Θέλουν να ανακάμψουν οι κιτρινόμαυροι στο Κρητικό ντέρμπι, είναι πιθανό να σκοράρουν και οι δύο ομάδες!

467. Ηρόδοτος-Κηφισιά 1 2.70
472. ΟΦ Ιεράπετρας-Παναθηναϊκός Β’ 1 2.10
477. Χανιά-Εργοτέλης Goal 2.17


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι