Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Διπλό ο Διαγόρας


Stoiximatix
Stoiximatix 2022-04-29

Το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2, όπου στηριχτήκαμε στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν φτάνει στο τέλος του. Από εκεί θα αντλήσουμε εκ νέου σημεία για να πάμε ταμείο! Στη Νέα Ευκαρπία, ο Απόλλων Πόντου υποδέχεται τον Θεσπρωτό. Ο Απόλλων από τη στιγμή που σώθηκε και μαθηματικά έχει χαλαρώσει. Τρεις ήττες σε τέσσερα παιχνίδια, πέντε ματς δίχως νίκη για την ομάδα από την Καλαμαριά. Εντός έδρας μετρά τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς, ενώ τρέχει αήττητο σερί 12 αγώνων ως γηπεδούχος.

Ο Θεσπρωτός δεν μπόρεσε να προβάλλει αντίσταση κόντρα στην πρωταθλήτρια Βέροια και υπέστη ήττα που τον κρατά οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Αρκεί πάντως μία ισοπαλία στην Θεσσαλονίκη κόντρα στον βαθμολογικά αδιάφορο Απόλλωνα Πόντου για να σφραγίσει η ομάδα της Ηγουμενίτσας και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία. Προφανής επιλογή το «Χ»!

Στο Αιγάλεω, η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Διαγόρα Ρόδου. Το Αιγάλεω πορεύεται βαθμολογικά άνετο και στα πλαίσια αυτά μετρά τρεις ήττες στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς. Δημιουργεί και σκοράρει με άνεση, αλλά από την άλλη πλευρά δέχεται εύκολα τέρματα. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και over. Ο Διαγόρας έδωσε μάχη αλλά δεν μπόρεσε να πάρει την νίκη κόντρα στην ποιοτική Καλλιθέα. Οι Νησιώτες βρίσκονται στην ζώνη του υποβιβασμού, χρειάζονται μόνο νίκη, καθώς υστερούν σε ισοβαθμίες και με τον Ηρόδοτο και με την Ιεράπετρα. Τα έξι από τα επτά τελευταία παιχνίδια εξελίχθηκαν σε Under και No Goal. Διπλό κινήτρου, αξίζει το ποντάρισμα στον Διαγόρα!

Στην Καισαριανή, η Κηφισιά υποδέχεται την Καλαμάτα. Η Κηφισιά πορεύεται στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος με χαλαρή διάθεση. Δίχως κίνητρο και άγχος αγωνίζεται ελεύθερα, δημιουργεί, σκοράρει, αλλά και δέχεται τέρματα με άνεση. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και over 3.5. Η Καλαμάτα κλείνει την σεζόν με θετικό πρόσημο, προερχόμενη και από το 5-0 επί της Επισκοπής. Τρεις νίκες στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς, αλλά δεν προλαβαίνει κάτι παραπάνω από μια θέση στην τριάδα. Σκοράρουν αμφότεροι. Πάμε με τα γκολ!

440. Αιγάλεω-Διαγόρας Ρόδου 2 2.10
443. Απόλλων Πόντου-Θεσπρωτός Χ 2.60
448. Κηφισιά-Καλαμάτα Goal 1.71


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι