Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Κλασικά με Β' Εθνική


Stoiximatix
Stoiximatix 2022-03-29

Ακόμα και στο «παράθυρο» των Εθνικών ομάδων η Σούπερ Λιγκ 2 έχει φουλ δράση και από εκεί θα αντλήσουμε σημεία για να πάμε ξανά ταμείο. Στην Αριδαία, ο Αλμωπός υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Αλμωπός προερχόταν από αήττητο σερί έξι αγώνων, αλλά στο Πανθεσσαλικό λύγισε στην ποιοτική ανωτερότητα της Νίκης. Οι γαλάζιοι ήταν εκ νέου ανταγωνιστικοί θα μπορούσαν να πάρουν την ισοπαλία. Πέντε στα οκτώ πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Δεν λέει να βρει τα πατήματά του ο Ολυμπιακός Βόλου, στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Η θεσσαλική ομάδα μετράει μόνο έναν πόντο στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια και παραμένει εγκλωβισμένη στην ζώνη του υποβιβασμού. Μόνο ένα γκολ ενεργητικό στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Καίγονται οι ερυθρόλευκοι, άνετο γηπεδούχοι. Διπλό με βάση το κίνητρο!

Στον Ασπρόπυργο, ο Παναθηναϊκός Β΄ υποδέχεται την Ζάκυνθο. Ο Παναθηναϊκός Β’ δεν μπόρεσε να σταθεί ανταγωνιστικά κόντρα στα ποιοτικά Χανιά από τα οποία ηττήθηκε εύκολα. Δυσκολεύονται οι πράσινοι κόντρα σε αντιπάλους με κίνητρο. Μόνο μία νίκη στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια. Παραμένουν τα θέματα στην αμυντική λειτουργία. Η Ζάκυνθος εξακολουθεί να βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, ουραγός στην κατάταξη αλλά δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια. Κόντρα στην Καλαμάτα πήρε τον πόντο στην τελευταία φάση των καθυστερήσεων και μαζί ψυχολογία για να παλέψει στη συνέχεια. Γκολ-γκολ τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς. Μπορούν το αποτέλεσμα οι Νησιώτες, σε υψηλές αποδόσεις!

Στην Νέα Ευκαρπία της Θεσσαλονίκης, ο Απόλλων Πόντου υποδέχεται τον Πανσερραϊκό. Ο Απόλλων δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Ολυμπιακό, λόγω απουσιών διεθνών παικτών από τον αντίπαλο. Η ομάδα της Καλαμαριάς τα πηγαίνει περίφημα το τελευταίο διάστημα. Αήττητο σερί πέντε αγώνων έχει απομακρύνει τους ροσονέρι από την επικίνδυνη ζώνη. Σταθερή αξία η έδρα της Νέας Ευκαρπίας, όπου δεν έχει χάσει στα εννιά τελευταία ματς. Ο Πανσερραϊκός ήταν ανταγωνιστικός κόντρα στην πρωτοπόρο Βέροια, αλλά δεν απέφυγε την ήττα που τον κρατά οριακά στην ζώνη του υποβιβασμού. Μόνο μία νίκη στα επτά πιο πρόσφατα ματς των ερυθρόλευκων που δημιουργούν, αλλά είναι και ευάλωτοι στην άμυνα. Πάθος για νίκη αμφότεροι, πιθανή εξέλιξη να σκοράρουν και οι δύο ομάδες!

924. Αλμωπός Αριδαίας-Ολυμπιακός Βόλου 2 3.30
926. Απόλλων Πόντου-Πανσερραϊκός Goal 1.92
935. Παναθηναϊκός Β’-Ζάκυνθος Χ2 1.80


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι