Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Ντεφορμέ η ΑΕΚ Β


Stoiximatix
Stoiximatix 2022-04-05

Ασταμάτητη η δράση στη Σούπερ Λιγκ 2 όπου διεξάγεται μεσοβδόμαδα η 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Από εκεί επιλέγουμε σημεία για να πάμε ξανά ταμείο! Η ΑΕΚ Β’ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στη νέα της έδρα, το «Σεραφίδειο» στα Σπάτα. Οι «κιτρινόμαυροι» προέρχονται από ισοπαλία στο Αιγάλεω, έπειτα από καλή απόδοση που θα μπορούσε να συνοδευτεί και με τρεις πόντους. Μόνο μία νίκη στα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια. Στα επτά εξ’ αυτών το αποτέλεσμα ήταν Under. Ο Ηρόδοτος είχε στοχεύσει το ματς με την βαθμολογικά άνετη Κηφισιά και το πήρε. Είχαν πάρει μόνο έναν πόντο σε τρία ματς. Πρώτη νίκη για τον Βασίλη Βούζα στον πάγκο των Κρητικών. Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού δυσκολεύεται στις εξόδους της, καθώς μετρά τέσσερις συνεχόμενες ήττες στις αποστολές της. Τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε No Goal. Καίγεται ο Ηρόδοτος, μπορεί το χρυσοπληρωμένο διπλό!

Στο Ρέθυμνο η Επισκοπή υποδέχεται την Ρόδο. Η Επισκοπή επιβεβαίωσε τη δυναμική που την χαρακτηρίζει, καθώς ηττήθηκε δύσκολα στην έδρα του πρωτοπόρου Λεβαδειακού. Είχε προηγηθεί μια πεντάδα αγώνων με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Μόνο δύο ήττες σε 15 παιχνίδια, χάρη στην έξοχη αμυντική λειτουργία. Τα 13 τελευταία ματς εξελίχθηκαν σε Under. Η Ρόδος πορεύεται στα όρια της διάλυσης. Μείον οκτώ βαθμοί για οφειλές, ενώ το ρόστερ της αποψιλώθηκε και πλέον δεν έχει μείνει κανείς τερματοφύλακας! Στο Ρέθυμνο κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει είτε ο Σουλάι είτε ο Καραγεώργης, αμφότεροι… στόπερ. Ασος από ημίχρονο!

Στο Παγκρήτιο ο Εργοτέλης υποδέχεται την Ζάκυνθο. Ο Εργοτέλης πήρε την ισοπαλία στα Χανιά. Δεν έχουν βαθμολογικό κίνητρο οι κιτρινόμαυροι και αυτό αποτυπώνεται στην πορεία των τελευταίων αγωνιστικών. Παραμένουν τα θέματα στο σκοράρισμα για την ομάδα του Ηρακλείου που δεν έχει βάλει γκολ στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια. Σε Under εξελίχθηκαν τα επτά στα οκτώ τελευταία ματς. Η Ζάκυνθος για μια ακόμα φορά ήταν αποτελεσματική στο γήπεδό της και πήρε σπουδαία νίκη επί του Καραϊσκάκη. Εκτός έδρας αποδυναμώνονται, αφού μετρούν μόνο έναν πόντο στις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους. Οι κυανοκίτρινοι καίγονται για την νίκη, βρίσκουν τον Εργοτέλη σε μέτρια φόρμα, πληρώνει χρυσάφι το διπλό!

710. ΑΕΚ Β’-Ηρόδοτος 2
730. Εργοτέλης-Ζάκυνθος 2
Επισκοπή-Ρόδος 1/1


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι