Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Με τρία γκολ-γκολ


Stoiximatix
Stoiximatix 2022-05-03

Δεν είναι μεγάλος ο αριθμός αγώνων στο μεσοβδόμαδο κουπόνι, αλλά προκύπτουν ευκαιρίες με τα γκολ για να πάμε ξανά ταμείο. Σε εξ’ αναβολής ματς των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν πρόσφατα στο κύπελλο, με τους Θεσσαλονικείς να παίρνουν μεγάλη πρόκριση στην παράταση. Το πρόβλημα για τον δικέφαλο του βορρά είναι πως συμπλήρωσε επτά ματς δίχως νίκη εντός και εκτός συνόρων σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν θέλουν με τίποτα οι μαυρόασπροι να κάνει γύρο θριάμβου στην Τούμπα ο αντίπαλός τους.

Ο Ολυμπιακός έβαλε τέλος στη δική του αγωνιστική δυστοκία με την επικράτηση στο 98’ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Χρειάζονται πλέον έναν πόντο οι ερυθρόλευκοι για να κατακτήσουν και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Σκοράρουν με άνεση, αλλά δέχονται εύκολα τέρματα. Αμφότεροι θα τα δώσουν όλα για την νίκη. Πάμε με τα γκολ!

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Σουηδίας, η Χάλμσταντ υποδέχεται την Εστερσουντ. Η Χάλμσταντ αποτελεί ένα από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο και ανεβάζει ρυθμό έπειτα από το μουδιασμένο ξεκίνημα. Δύο μαζεμένες εκτός έδρας νίκες και τώρα οι γαλάζιοι θέλουν να τριτώσουν το καλό, πανηγυρίζοντας και την πρώτη εντός έδρας νίκη στη φετινή περίοδο. Η Εστερσουντ επίσης διεκδικεί επάνοδο στη μεγάλη κατηγορία, διαθέτει υψηλό μπάτζετ, αλλά μόλις την περασμένη αγωνιστική πανηγύρισε την πρώτη νίκη. Ομάδα που σκοράρει αλλά και δέχεται τέρματα με άνεση. Τα τρία από τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια της περιόδου εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. τρία προηγούμενα ματς που εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Κάτι ανάλογο περιμένουμε και στο ντέρμπι με την Χάλμσταντ όπου και οι δύο ομάδες θέλουν την νίκη!

Για το πρωτάθλημα της Νότιας Κορέας η Σουγόν υποδέχεται την Ιντσεόν. Η Σουγόν είναι μια άκρως επιθετικογενής ομάδα, που δημιουργεί ευκαιρίες και σκοράρει με άνεση. Από την άλλη πλευρά όμως παραμένει ευάλωτη στα μετόπισθεν και δέχεται εύκολα τέρματα. Γκολ-γκολ και over 4,5 εξελίχθηκαν τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς. Η Ιντσεόν κάνει την υπέρβαση στο ξεκίνημα της περιόδου καθώς πορεύεται στην δεύτερη θέση ενώ αποδεικνύεται ιδιαίτερα αποτελεσματική στις εξόδους. Τρεις νίκες σε ισάριθμα εκτός έδρας ματς ο έξοχος απολογισμός. Γκολ-γκολ εξελίχθηκαν τα τρία πιο πρόσφατα ματς. Ένα ακόμα ματς της Σουγόν αναμένεται να συνοδευτεί από γκολ και θέαμα.

712. Χάλμσταντ-Eστερσουντ Goal 2.15
752. ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός Goal 1.94
785. Σουγόν-Ιντσεόν Goal 1.95


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι