Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Κλασικά με SL2


Stoiximatix
Stoiximatix 2022-04-26

Στην Αριδαία, ο Αλμωπός υποδέχεται τον Πανσερραϊκό. Ο Αλμωπός πορεύεται στο καταληκτικό σκέλος της περιόδου δίχως κίνητρο. Η ομάδα της Αριδαίας πέτυχε τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία και εσχάτως μετρά μόνο έναν πόντο στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια. Αξιόπιστος στην επιθετική λειτουργία και το σκοράρισμα, αλλά έχει θέματα στην άμυνα. Σε γκολ-γκολ και over εξελίχθηκαν τα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια. Ο Πανσερραϊκός πήρε το κομβικό ματς με την Καβάλα, έμεινε ζωντανός στην μάχη της παραμονής, αλλά για να ελπίζει ρεαλιστικά στην υπέρβαση χρειάζεται ακόμα δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Οι ερυθρόλευκοι, θα πρέπει να ξεπεράσουν το άγχος και την δυστοκία που τους χαρακτηρίζει στις εκτός έδρας αποστολές. Δίχως διπλό στα έξι πιο πρόσφατα εκτός έδρας ματς τα «λιοντάρια». «Τελικός» για τους φιλοξενούμενους, αδιάφοροι οι γηπεδούχοι. Διπλό!

Στη Σπάρτη ο Αστέρας Βλαχιώτη υποδέχεται το Αιγάλεω. Ο Αστέρας προέρχεται από την βαριά ήττα από την Καλλιθέα, αλλά παραμένει οριακά πάνω από την γραμμή υποβιβασμού. Στο χέρι των Λακώνων η παραμονή, αλλά θα πρέπει να πάρουν το τρίποντο κόντρα στο βαθμολογικά άνετο Αιγάλεω. Μόνο μία νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα ματς ο απολογισμός. Γκολ-γκολ τα τρία πιο πρόσφατα μας, στα δύο τελευταία παιχνίδια μπήκαν πάνω από 4,5 γκολ.

Το Αιγάλεω στην έδρα του είναι αξιόπιστο και δυναμικό και παίρνει νίκες που το ανέβασαν ψηλά στην κατάταξη. Από την άλλη στις εξόδους παρουσιάζεται ευάλωτο και χανει και από υποδεέστερους ποιοτικά αντιπάλους. Τέσσερις ήττες στις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους. Δίχως κίνητρο εδώ και καιρό. Βάζει και δέχεται τέρματα με άνεση. Γκολ-γκολ και over τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς. Μονόπλευρο το κίνητρο. Κερδίζει ο Αστέρας!

Στο ντέρμπι του Ηρακλείου ο Εργοτέλης υποδέχεται τον Ηρόδοτο. Ο Εργοτέλης έχει διασφαλίσει με άνεση την παραμονή στην κατηγορία. Δύο μαζεμένες ήττες δίχως να σκοράρει και με υποτονικές εμφανίσεις κόντρα σε Καλλιθέα και Αιγάλεω. Δίχως κίνητρο εδώ και καιρό. Οι κιτρινόμαυροι κρατούν χαμηλό ρυθμό στους αγώνες. Σε Under και No Goal εξελίχθηκαν τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς. Ο Ηρόδοτος δεν μπόρεσε να κερδίσει τον ιδίων στόχων Καραϊσκάκη και παραμένει κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Μονόδρομος η νίκη στο ντέρμπι του Ηρακλείου, ζητούμενο για τους κυανόλευκους η βελτίωση στην αμυντική λειτουργία. Σε γκολ-γκολ και over εξελίχθηκαν τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς για την ομάδα από την Νέα Αλικαρνασσό. Μονόπλευρο το κίνητρο. Διπλό!

1155. Αλμωπός Αριδαίας-Πανσερραϊκός 2 1.78
1156. Αστέρας Βλαχιώτη-Αιγάλεω 1/1 2.15
1158. Εργοτέλης-Ηρόδοτος 2 2.25


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι