Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Ελληνικές επιλογές


Stoiximatix
Stoiximatix 2022-04-19

Στο Αιγάλεω, η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Λεβαδειακό. Το Αιγάλεω έχει ξεμείνει εδώ και καιρό από στόχους, δεν διαθέτει βαθμολογικό κίνητρο στο καταληκτικό σκέλος της περιόδου. Η ομάδα από τα δυτικά προάστια αρέσκεται σε επιθετικογενές παιχνίδι, δημιουργεί φάσεις, σκοράρει αλλά και δέχεται εύκολα τέρματα. Σε γκολ-γκολ εξελίχθηκαν τα τρία από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς. Σταθερά ανταγωνιστικοί στην έδρα τους οι κυανόλευκοι. Ο Λεβαδειακός καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες την νίκη που χρειαζόταν στο ματς με τον Παναθηναϊκό Β’ και επέστρεψε στις επιτυχίες έπειτα από δύο ματς όπου είχε κέρδος έναν πόντο. Διατηρεί προβάδισμα ασφαλείας από την Καλλιθέα, με δύο νίκες σε τρία ματς θα σφραγίσει και μαθηματικά την άνοδο. Έχει και την εμπειρία και την ποιότητα για να περάσει έστω και δύσκολα από το «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης». Πάμε καλύτερα με τα λίγα γκολ!

Στην Καβάλα η τοπική ομάδα υποδέχεται την Αναγέννηση Καρδίτσας. Η Καβάλα ηττήθηκε στο γειτονικό ντέρμπι από τον Πανσερραϊκό και παραμένει εγκλωβισμένη στην ζώνη του υποβιβασμού. Οι «Αργοναύτες», μετρούν μόνο μία νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια. Δεν σκοράρουν εύκολα οι κυανόλευκοι, μόνο ένα γκολ ενεργητικό στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια. Η Αναγέννηση μετρούσε πέντε συνεχόμενες ήττες στο παθητικό, μέχρι που πάτησε φρένο, κερδίζοντας και με ανατροπή τον Απόλλωνα Πόντου. Οι κιτρινόμαυροι έχουν ανεβάσει τον ρυθμό στα τελευταία παιχνίδια τους. Πέντε στα επτά πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και over. Κλασικό ματς με μονόπλευρο κίνητρο. Θα κερδίσει η Καβάλα, αξίζει το ρίσκο και από ημίχρονο!

Στην Ιεράπετρα, ο ΟΦΙ υποδέχεται την ΑΕΚ Β’. Η Ιεράπετρα υποχρεώθηκε σε ισοπαλία κόντρα στον Διαγόρα Ρόδου, αν και προηγήθηκε με 2-0. Παραμένει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη αν και έχει μαζέψει μόνο έναν πόντο σε τρία ματς. Μεγάλη άνεση στο σκοράρισμα οι Κρητικοί όμως δέχονται εύκολα τέρματα. Σε γκολ-γκολ και over εξελίχθηκαν τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς. Σε εξαιρετική κατάσταση η ΑΕΚ Β’ πέρασε νικηφόρα και από το Ρέθυμνο κόντρα στην Επισκοπή. Τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες σε έξι ματς ο πρόσφατος απολογισμός. Μεγάλη άνεση στο σκοράρισμα εσχάτως, αλλά παραμένουν τα θέματα στα μετόπισθεν. Γκολ-γκολ τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια. Οι αριθμοί τα λένε όλα. Επιλέγουμε τα γκολ στην Κρήτη!

717. Αιγάλεω-Λεβαδειακός Under 1.55
718. Καβάλα-Αναγέννηση Καρδίτσας 1/1 2.65
720. ΟΦ Ιεράπετρας-ΑΕΚ Β’ Goal 2.17


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι