Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Γκολ-γκολ στο «Σεραφίδειο»


Stoiximatix
Stoiximatix 2022-04-21

Για πρώτη φορά στην ιστορία της Σούπερ Λιγκ 2 θα διεξαχθούν ματς το Μεγάλο Σάββατο και από εκεί θα αντλήσουμε σημεία για να πάμε ξανά ταμείο. Στο «Σεραφίδειο» στα Σπάτα, η ΑΕΚ Β’ υποδέχεται την Καλλιθέα. Η ΑΕΚ Β’ είναι μια από τις πλέον φορμαρισμένες ομάδες του τελευταίου μήνα στην δεύτερη κατηγορία. Οι κιτρινόμαυροι αποδίδουν σε υψηλό επίπεδο δημιουργικά, κάνουν ευκαιρίες και σκοράρουν με άνεση. Ντεζαβαντάζ το γεγονός πως μαζεύτηκαν πολλά ματς, καθώς αυτή θα είναι η έβδομη αναμέτρηση σε διάστημα 21 ημερών. Η Καλλιθέα εξακολουθεί να δίνει μάχη για να προλάβει τον Λεβαδειακό. Δεν έχουν το παραμικρό περιθώριο για γκέλα σε αυτήν την προσπάθεια οι κυανόλευκοι. Σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο δίμηνο η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου που μετρά αήττητο σερί δέκα αγώνων. Τρεις σερί νίκες εσχάτως, με ενεργητικό 11 γκολ. Αναμένουμε γκολ στα Σπάτα!

Στην Καρδίτσα, η Αναγέννηση υποδέχεται τον Ολυμπιακό Β’. Οι Θεσσαλοί έκαναν την προσπάθεια για να προλάβουν το τρένο της ανόδου και από τη στιγμή που δεν το κατάφεραν εγκατέλειψαν τη μάχη. Κατέβασαν ρυθμό, έτρεξαν αρνητικό σερί, αλλά εσχάτως ανεβάζουν εκ νέου ταχύτητα για να κλείσουν θετικά τη σεζόν. Θέλουν να κάνουν αποχαιρετιστήριο δώρο στον κόσμο που τους στήριξε την νίκη επί του Ολυμπιακού Β’. Οι Πειραιώτες είναι ανταγωνιστικοί, τα πήγαν μια χαρά στην ιστορική πρώτη συμμετοχή τους σε επίπεδο Β’ Εθνικής. Το πρόβλημα για την ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα είναι πως το ματς στην Θεσσαλία θα είναι το έβδομο σε διάστημα 21 ημερών. Θα επιλέξουμε την νίκη της Αναγέννησης!

Σε επαναληπτικό ημιτελικό για το κύπελλο Βουλγαρίας η ΤΣΣΚΑ Σόφιας υποδέχεται την συμπολίτισσα Σλάβια. Η ΤΣΣΚΑ έκανε καλή εμφάνιση στο πρώτο ματς κόντρα στην Σλάβια και πήρε καθαρή νίκη (2-0) που της δίνει σαφές προβάδισμα πρόκρισης. Είναι η κάτοχος του τροπαίου, θέλει φυσικά να υπερασπιστεί τον τίτλο, ειδικά από τη στιγμή που και στο φετινό πρωτάθλημα περιορίζεται στη δεύτερη θέση πίσω από την Λουντογκόρετς. Η Σλάβια το πάλεψε στο πρώτο παιχνίδι, ήταν ανταγωνιστική, αλλά της έλειψε η καλή τελική πάσα, ενώ αντίθετα η ίδια πλήρωσε τις αδυναμίες στην άμυνα. Δεν τα παρατάνε οι «λευκοί», δηλώνουν αποφασισμένοι να ρισκάρουν για να διεκδικήσουν την πρόκριση. Πληρώνουν τα γκολ εκατέρωθεν!

189. Αναγέννηση Καρδίτσας-Ολυμπιακός Β’ 1 1.75
199. ΑΕΚ Β’-Καλλιθέα Goal 1.90
791. ΤΣΣΚΑ Σόφιας-Σλάβια Σόφιας Goal 1.91


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι