Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Ολλανδικές επιλογές


Stoiximatix
Stoiximatix 2014-10-24

Εγινε το «διάλειμμα» με τις αναμετρήσεις για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις λαι η... μάχη συνεχίζεται με επιλογές από την αγωνιστική δράση των πρωταθλημάτων. Τα πρωταθλήματα των Κάτω Χωρών θα αποτελέσουν και πάλι την στοιχηματική βάση της στήλης, με επιλογές από Α΄, Β’ Ολλανδίας και της βελγικής Jupiler League.

Θα ξεκινήσω με τον άσο της Φένλο κόντρα στην Βααλβάικ στην Β’ Κατηγορία της Ολλανδίας. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν την σεζόν με υψηλούς στόχους αλλά με προβληματικές εκτός έδρας εμφανίσεις δεν έχουν καταφέρει να παγιωθούν στις πρώτες θέσεις. Εντός έδρας αντιθέτως, παρουσιάζονται σαφέστατα πιο αξιόπιστοι (4-0-1) και με την αβάντα και της παράδοσης (πέντε σερί νίκες) έχουν τον πρώτο και τελευταίο λόγο κόντρα στην Βααλβάικ που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα σε όλα τα επίπεδα, που αποτυπώνονται και στην φόρμα της. Στην «μεγάλη» κατηγορία της χώρας θα επιλέξω αρχικά τα 4-6 τέρματα στο ματς της Φιτέσε με την Μπρέντα. Οι γηπεδούχοι αποτελούν την πιο φορμαρισμένη ομάδα στην χώρα, έχοντας σκοράρει 16 φορές στα τρία τελευταία ματς. Η «ακέφαλη» Μπρέντα έχει την χειρότερη άμυνα στην κατηγορία και στο Άρνεμ θα περάσει δύσκολές στιγμές και δύσκολα θα αποφύγει την συντριβή στο «Χελρεντομ».

Στην eredivisie θα ποντάρω και στον άσο της Τσβόλε κόντρα στην Χέρενφεν. Οι Κυπελλούχοι παρουσιάζονται εξαιρετικοί εντός έδρας (4-0-0) και άπαντες στις τάξεις τους δηλώνουν αποφασισμένοι να δώσουν απαντήσεις μετά την άδικη ήττα στο ντέρμπι με την Γκο Αχέντ Ιγκλς που πλήρωσαν τις αρκετές χαμένες ευκαιρίες αλλά και την ατυχία (δύο δοκάρια). Θα κλείσω με το γειτονικό Βέλγιο και το διπλό της Γκενκ στο «Φριτελ» κόντρα στην Μπέβερεν. Η Γκενκ δεν έχει ηττηθεί στα δέκα τελευταία ματς και δείχνει να έχει βρει τα πατήματα της μετά την αλλαγή προπονητή σε αντιδιαστολή με τους γηπεδούχους, που όπως αναμενόταν καταλαμβάνουν μια θέση στα χαμηλά βαθμολογικά στρώματα. Καλή συνέχεια και καλές επιλογές.


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι