Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Ανεβαίνει η Γκενκ


Stoiximatix
Stoiximatix 2014-11-28

Σε καλή κατάσταση εσχάτως η στήλη, που θα εμπιστευθεί και πάλι τα πρωταθλήματα Βελγίου και Ολλανδίας στην μάχη προς το… ταμείο. Κατέληξε σε τρεις φιλοξενούμενους με βασικό κριτήριο την φόρμα, ενώ θα ποντάρω και σε ένα στοίχημα τερμάτων βάσει των στατιστικών.

Θα ξεκινήσω την… περιήγηση στις Κάτω Χώρες με το διπλό της Βίλεμ στην έδρα της ουραγού Ντόρντρεχτ στο ντέρμπι των νεοφώτιστων. Οι γηπεδούχοι έχουν… σπάσει τα αρνητικά ρεκόρ, μετρώντας απογοητευτικές επιδόσεις σε άμυνα και επίθεση. Οι «τρικολόρ» αντιθέτως παρουσιάζονται ανταγωνιστικοί φέτος (έχουν σκοράρει στα 11 από τα 13 ματς), δείχνουν σοβαροί και πειθαρχημένοι και το διπλό έχει τύχη. Στην 17η αγωνιστική της Jupiler League, θα επιλέξω αρχικά το διπλό της Γκενκ κόντρα στην προβληματική Σερκλ Μπριζ. Με επτά ήττες στα εννέα τελευταία ματς, οι προβληματικοί σε άμυνα και επίθεση γηπεδούχοι, δύσκολα θα «φρενάρουν» την αξιόπιστη φέτος Γκενκ. Η ομάδα του Άλεξ Μακ Λις προέρχεται από τέσσερα τρίποντα στα έξι τελευταία ματς, μετρά μια από τις καλύτερες αμυντικές επιδόσεις στην κατηγορία και το διπλό αποτελεί λογική επιλογή.

Στην γειτονική Ολλανδία, θα ποντάρω τα 4-6 γκολ στο ματς της Φιτέσε με την Γκο Αχέντ Ιγκλς. Οι φιλοξενούμενοι μετρούν οκτώ over στα εννέα τελευταία εκτός έδρας ματς, ενώ έχουν δεχτεί τουλάχιστον δύο γκολ στα έξι από τα επτά τελευταία ματς. Η Φιτέσε από την άλλη έχει σκοράρει 14 φορές σε έξι εντός έδρας ματς και συνεπώς το σκορ κάλλιστα μπορεί να… ξεφύγει! Θα κλείσω με το διπλό της Λόκερεν στην έδρα της ασθμαίνουσα Λιρς. Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες φέτος όπως μαρτυρούν και τα αποτελέσματα, με τους γηπεδούχους να «σπάνε» τα αρνητικά ρεκόρ, προερχόμενοι από πέντε κολλητές ήττες όπου έχουν βρει μόλις μια φορά το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, σε αντιδιαστολή με τους αήττητους για πέντε σερί αγωνιστικές φιλοξενούμενους.


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι