Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Νίκη γοήτρου η Ελλάδα


Stoiximatix
Stoiximatix 2015-09-05

Οι αναμετρήσεις των εθνικών ομάδων έχουν την… τιμητική τους στο κουπόνι, καθώς διεξάγονται ματς προκριματικών αλλά και αρκετοί «φιλικοί» αγώνες. Κατέληξα σε τρεις «εθνικές» επιλογές και ένα διπλό από τις… μικρές αγγλικές κατηγορίες.

Θα ποντάρω αρχικά το διπλό της Πλίμουθ στο Στιβενέιτζ για την League 2. Οι φιλοξενούμενοι έχουν πραγματοποιήσει ένα εξαιρετικό «μπάσιμο» στη νέα χρονιά, όπως μαρτυρούν και τα αποτελέσματα τους, μετρώντας τέσσερις νίκες σε πέντε ματς και θετικές εντυπώσεις σε άμυνα και επίθεση. Βίοι αντίθετοι για τους γηπεδούχους, που μετρούν φέτος μόλις ένα τρίποντο και επιδεικνύουν ήδη αρκετές αδυναμίες ιδίως στην επίθεση και το καλοπληρωμένο διπλό έχει τύχη. Θα επιλέξω και τον άσο της Ελλάδας κόντρα στην Φινλανδία, ποντάροντας στην αντίδραση της ομάδας του Κώστα Τσάνα. Η πορεία στα προκριματικά κρίνεται αν μη τι άλλο αποκαρδιωτική για την ομάδα μας και άπαντες στο εσωτερικό της θέλουν να δώσουν απαντήσεις, έστω και αν οι ελπίδες πρόκρισης έχουν χαθεί καθώς η τελευταία θέση, αδικεί την ποιότητα των ποδοσφαιριστών μας. Οι Φινλανδοί δεν αποτελούν κάποιο… μεγαθήριο και ο άσος μπορεί να επαληθευτεί, έστω και αν δεν προσφέρεται σε ανταγωνιστική τιμή.

Θα ποντάρω και στο διπλό της Ολλανδίας στην Τουρκία. Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία των «οράνιε» έφερε και αλλαγή στο κλίμα και άπαντες στις τάξεις της δείχνουν αποφασισμένοι να «γυρίσουν» το κλίμα στα τελευταία ματς και να εξασφαλίσουν την πρόκριση χωρίς την περιπέτεια των πλέι οφ. Σε περίοδο εσωστρέφειας βρίσκεται η Τουρκία με αρκετά αλλοπρόσαλλα αποτελέσματα και το διπλό έχει τύχη. Τέλος, θα κλείσω με τον άσο από το πρώτο ημίχρονο στο ματς του Μεξικό με το Τρινιντάντ. Σε πανηγυρικό κλίμα το ματς καθώς οι γηπεδούχοι προέρχονται από την κατάκτηση του Γκολντ Καπ και θα επιδιώξουν να το… γιορτάσουν με τους φίλους τους. Με νέο τεχνικό, που θέλει να ξεκινήσει θετικά την θητεία του και με τους φιλοξενούμενους να πορεύονται στην μετριότητα τα τελευταία χρόνια, ο άσος έχει τύχη. Κυνηγώντας την υψηλότερη απόδοση, θα τον προτιμήσω από το πρώτο ημίχρονο. Καλή συνέχεια και καλές επιλογές.

683. Στιβένειτζ – Πλίμουθ 2 2,35
849. Μεξικό – Τρινιντάντ 1/1 1,88
1389. Ελλάδα – Φινλανδία 1 1,65
1148. Τουρκία – Ολλανδία 2 2,08


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι