Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Ανώτερη η Σαρλερουά


Stoiximatix
Stoiximatix 2015-11-27

Στα γνώριμα… μονοπάτια των πρωταθλημάτων των Κάτω Χωρών θα πορευτώ και σε αυτό το στοιχηματικό τριήμερο. Επιλέγω τρία σημεία και ένα ποντάρισμα τερμάτων που αποτελεί μάλιστα και την βασική επιλογή της στήλης, καθώς Αϊντχοφεν και Aλκμααρ… υπόσχονται φεστιβάλ τερμάτων!

Θα ξεκινήσω από την «μικρή» κατηγορία της Ολλανδίας και το διπλό της Φόλενταμ. Η νικήτρια της Α’ περιόδου έριξε… ταχύτητα εσχάτως μετά το καταιγιστικό ξεκίνημα, αλλά την τελευταία αγωνιστική επέστρεψε στις επιτυχίες. Εκτός έδρας είναι η καλύτερη ομάδα στην κατηγορία και κόντρα στους ντεφορμέ γηπεδούχους δεν θα δυσκολευτεί να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς. Η Ακιλίζ 29 έχει… ξεχάσει πότε νίκησε για τελευταία φορά, συμπλήρωσε ήδη εννέα αγωνιστικές χωρίς τρίποντο και κόντρα στην υποψήφια πρωταθλήτρια δύσκολα θα αλλάξει την μοίρα της!

Στο γειτονικό Βέλγιο, θα εμπιστευθώ αρχικά την Σαρλερουά κόντρα στην Λόκερεν. Οι γηπεδούχοι μετά την έλευση του εξαιρετικού Περμπέ έχουν βρει για τα καλά ρυθμό, προερχόμενοι από εντυπωσιακό διπλό στην έδρα της πρωταθλήτριας Γάνδης. Η Λόκερεν έχει προβεί ήδη σε αλλαγή τεχνικού, θεωρείται ήδη μια από τις αρνητικές εκπλήξεις της σεζόν και ο άσος προσφέρεται σε ικανοποιητική απόδοση.

Θα ποντάρω και το διπλό της Μπριζ κόντρα στην μέτρια Μαλίν. Οι φιλοξενούμενοι έχουν βρει για τα καλά ρυθμό προερχόμενοι για πρώτη φορά φέτος από τέσσερα κολλητά τρίποντα (με 8-0 γκολ) και βρίσκονται πλέον σε απόσταση βολής από την κορυφή. Η Μαλίν από την άλλη είναι χαμένη στην μετριότητα φέτος και έχει περιοριστεί σε μερικά εντός έδρας αποτελέσματα, με την σεζόν να κρίνεται αρνητική. Δύσκολο διπλό, αλλά η Μπριζ θα βρει την… άκρη για να επιστρέψει με τους τρεις βαθμούς από το «Αχτέρ ντε Καζερνέ».

Τέλος θα κλείσω με το… φεστιβάλ τερμάτων στο ματς της Αϊντχόφεν με την Αλκμααρ. Τέσσερα σερί over 3.5 μετρούν οι γηπεδούχοι, 5/7 οι φιλοξενούμενοι και αν μη τι άλλο, οι αριθμοί αβαντάρουν την εμφάνιση υψηλού σκορ. Η ΑΖ άλλωστε σκοράρει με συνέπεια, η PSV είναι… εκρηκτική εσχάτως και θα ρίξω μερικά «ψιλά» και στα σκορ 3-1, 4-1. Καλή συνέχεια και καλές επιλογές.


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι