Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Ασοι Σπάρτα Πράγας και Λουντογκόρετς


Stoiximatix
Stoiximatix 2016-07-26

Εβδομάδα φουλ μπάλας και άρωμα ελληνικό! Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΣ στη μάχη για τα πλέι οφ! Παγίδες για τους αιώνιους και δύσκολες αποστολές για τις άλλες τρεις ομάδες! Ωστόσο, θα προτιμήσουμε να απολαύσουμε τις ομάδες μας ελπίζοντας στο καλύτερο αποτέλεσμα, παρά να ασχοληθούμε μαζί τους στοιχηματικά! Αρχή από την Πράγα και το ματς της Σπάρτα με τη Στεάουα! Με κεκτημένη ταχύτητα από πέρσι οι Τσέχοι θέλουν να κάνουν τη διαφορά και στο Τσάμπιονς Λιγκ! Ταχύτατη ομάδα, με σύμμαχο την έδρα! Ενισχυμένη η Σπάρτα, πιο έμπειρη πλέον και είναι σε θέση να εκμεταλλευθεί τα αμυντικά κενά της Στεάουα! Οι Ρουμάνοι έχουν… θέματα στα μετόπισθεν τα οποία έγιναν σοβαρότερα με την αποχώρηση του Βαρέλα!

Επόμενος σταθμός η Βουλγαρία! Η Λουντογκόρετς υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα και τη δεδομένη στιγμή δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση. Θέλει να επιστρέψει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και τα δείγματα από την τελευταία φορά ήταν ενθαρρυντικά! Οι ερυθρόλευκοι του Βελιγραδίου δεν έπεισαν με τη Βαλέτα, εμφάνισαν κενά στην άμυνα που οι επιθετικοί της Λουντογκόρετς μπορούν να εκμεταλλευθούν. Αμφίρροπο ματς, αλλά η έδρα δίνει προβάδισμα!

Μπαίνει στο κόλπο των προκριματικών η Ραπίντ, η οποία φιλοδοξεί να συνεχίσει την περσινή παράδοση. Δυναμικό ξεκίνημα, αφού διέσυρε με 5-0 τη Ριντ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Εξαιρετική η παρουσία της και στα φιλικά, συνδυάζει καλό ποδόσφαιρο και θέαμα. Η αστάθεια της Τορπέντο προβληματίζει και για το λόγο αυτό θα στηρίξουμε τους Αυστριακούς!

Κλείνουμε με Βοϊβοντίνα! Νίκη και στην Ουαλία για τους Σέρβους κόντρα στην Κόναχς. Δεν έπαιξαν στην πρεμιέρα και θα παρουσιαστούν ξεκούραστοι απέναντι στους Λευκορώσους! Με νέα αποκτήματα στην αποστολή, αλλά και με οικονομική ανάσα μετά τη χορηγία που καρπώθηκαν. Δεν έπεισαν οι Λευκορώσοι κόντρα στη Σεντ Πάτρικς.

1538. Σπάρτα Πράγας–Στεάουα 1 1.65
1536. Λουντογκόρετς–Ερυθρός Αστέρας 1 1.70
1707. Τορπέντο–Ραπίντ Βιέννης 2 1.72
1709. Βοϊβοντίνα–Ντιναμό Μινσκ 1 1.52


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι