Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Σημεία στις Κάτω Χώρες!


Stoiximatix
Stoiximatix 2016-09-30

Στα… γνώριμα μονοπάτια των Κάτω Χωρών θα… ταξιδέψουμε στο νέο «πλούσιο» κουπόνι των επόμενων ημερών. Κατέληξα σε τρεις άσους και ένα διπλό, με επιλογές να «αλιεύονται» από τα πρωταθλήματα των πρώτων κατηγοριών σε Ολλανδία και Βέλγιο.
Θα ξεκινήσω με τον συνδυαστικό άσο και over της Οστάνδης κόντρα στη Σιντ Τρουίντεν. Οι γηπεδούχοι παρουσιάζονται ανταγωνιστικοί και φέτος ιδίως εντός έδρας, όπου μετρούν τέσσερα στα τέσσερα! Λογικός ο άσος και σε συνδυασμό με τις επιθετικές αρετές της Σιντ Τρουίντεν (4/5 over και g/g εσχάτως), θα επιλέξω συνδυαστική επιλογή, «κυνηγώντας» ψηλότερη απόδοση. Θα επιμείνω στο Βέλγιο και κόντρα στην φόρμα θα εμπιστευθώ την Γκενκ κόντρα στην Μαλίν. Οι γηπεδούχοι προβληματίζουν με τις εμφανίσεις τους εσχάτως σε αντιδιαστολή με τους φιλοξενούμενους που παρουσιάζονται – απρόσμενα – ανταγωνιστικοί. Θεωρώ πως η Γκενκ θα βρει σταδιακά τα πατήματα της, διαθέτοντας άλλωστε αρκετές λύσεις σε κάθε γραμμή. Η παράδοση αβαντάρει τον άσο (επτά νίκες στα οκτώ τελευταία ματς στο «Κρίσταλ Αρένα) όπως και το… ένστικτο μου!
Στη γειτονική Ολλανδία, θα τζογάρω στον άσο της Ρόντα κόντρα στη Ναϊμέγκεν. Οι Λίμπουρχερς ξεκίνησαν ανταγωνιστικά την σεζόν (μόλις μια ήττα στην πρώτη τετράδα), αλλά έκτοτε δεν έχουν καταφέρει καν να σκοράρουν. Ο Γιάννης Αναστασίου βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο αλλά θεωρώ πως η Ρόντα θα αντιδράσει κόντρα στην ιδίων στόχων και… κυβικών Ναϊμέγκεν. Χωρίς νίκη αλλά και γκολ οι φιλοξενούμενοι στα τέσσερα τελευταία ματς που παραδοσιακά μάλιστα αντιμετωπίζουν αρκετές δυσκολίες στο Κερκράντε. Θα επιμείνω στην Eredivisie και το διπλό της Αλκμααρ στο Ρότερνταμ κόντρα στην Σπάρτα. Η ΑΖ παρουσιάζεται και φέτος ανταγωνιστική (έχει αποκομίσει 13 βαθμούς από την τελευταία τετράδα αγώνων), στο Ρότερνταμ παραδοσιακά παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει (αήττητη από το 1985, ενώ έχει ηττηθεί μόλις πέντε φορές σε 29 αναμετρήσεις στο «Καστεελ») και το διπλό έχει τύχη. Καλή συνέχεια και καλές επιλογές.


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι