Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Ολλανδικοί άσοι


Stoiximatix
Stoiximatix 2017-02-24

Στα… γνώριμα μονοπάτια των Κάτω Χωρών θα πορευθώ και στο νέο κουπόνι καθώς και οι τέσσερις επιλογές «αλιεύτηκαν» από τα πρωτάθλημα Ολλανδίας και Βελγίου. Τα γκολ έχουν την… τιμητική τους καθώς κατέληξα σε δύο πονταρίσματα τερμάτων και δύο «ολλανδικούς» άσους.

Θα ξεκινήσω με το… φεστιβάλ τερμάτων (over 3.5) της αναμέτρησης Αλμίρε – Ος. Και οι δύο ομάδες σκοράρουν… ακατάπαυστα χωρίς όμως αμυντική συνέπεια (μετρούν την 3η και την 4η αντίστοιχα καλύτερη επίδοση) και θεωρώ πως το σκορ κάλλιστα μπορεί να ξεφύγει. Οι αριθμοί αβαντάρουν τα πολλά γκολ με τους γηπεδούχους να μετρούν 14 over 3,5 σε 26 αγωνιστικές, όσα και οι φιλοξενούμενοι! Θα επιμείνω στην «μικρή» κατηγορία της Ολλανδίας και τον άσο της Καμπούρ κόντρα στην Μάαστριχτ. Οι γηπεδούχοι παρουσιάζονται μεταμορφωμένοι στον δεύτερο γύρο και τρέφουν πλέον βάσιμες ελπίδες για να προλάβουν το πλασάρισμα στην πρώτη πεντάδα (αποφεύγοντας έτσι τον πρώτο γύρο των πλέι οφ). Κόντρα σε ισχυρές ομάδες παρουσιάζονται καλύτεροι όπως έχει αποδείξει η πορεία τους στο κύπελλο (απέκλεισαν ήδη δύο ομάδες 1ης κατηγορίας) και θεωρώ πως μπορούν να επαληθεύσουν τον άσο επί της σκληροτράχηλης Μάαστριχτ.

Στο γειτονικό Βέλγιο, θα επιλέξω το over στο ματς της Κορτράικ με την Μπέβερεν καθώς περιμένω έναν «ανοιχτό» αγώνα χωρίς σκοπιμότητες. Τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου, η Κορτράικ σφυρίζει… αδιάφορα έχοντας ξεμείνει από στόχους. Μια από τα ίδια και για την Μπέβερεν μετά το διπλό της προηγούμενης αγωνιστικής «σφράγισε» ουσιαστικά την παραμονή στην κατηγορία. Η έλλειψη άγχος μπορεί να οδηγήσει σε «υψηλό» σκορ όπως συνηθίζεται άλλωστε στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων (πέντε over στα επτά τελευταία ματς). Τέλος, θα κλείσω με την πρώτη κατηγορία της Ολλανδίας και τον άσο της Αλκμααρ κόντρα στην Τσβόλε. Οι γηπεδούχοι μπορεί στην Ευρώπη να τα… βρήκαν σκούρα, αλλά εντός συνόρων παρουσιάζονται άκρως ανταγωνιστικοί καθώς πέραν της θετικής πορείας στο πρωτάθλημα, πρωταγωνιστούν και στο κύπελλο όπου την επόμενη εβδομάδα αγωνίζονται στα ημιτελικά. Η Τσβόλε κινείται φέτος στην μετριότητα καθώς δεν μπορεί να βρει λύσεις στην άμυνα, μετρώντας άλλωστε την δεύτερη χειρότερη επίδοση στην κατηγορία και θεωρώ πως θα τα βρει σκούρα από τους αξιόπιστους γηπεδούχους.


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι