Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Με βάση τη Λίγκα1


Bet Agent
Bet Agent 2015-01-23

Στη Λιγκ1 Αγγλίας, η Γέοβιλ φιλοξενεί την Κόβεντρι, με τους γηπεδούχους να δείχνουν βελτίωση στην απόδοση τους στα τελευταία ματς (δυο παιχνίδια αήττητοι). Ο έμπειρος τεχνικός, Γκάρι Τζόνσον άλλαξε τακτική που αποδίδει, στην προσπάθεια για απομάκρυνση από την επικίνδυνη ζώνη. Στην Κόβεντρι τα πράγματα δεν είναι πολύ καλά. Δυο σερί ήττες ενώ ο τεχνικός, Στηβ Πρέσλεϊ κατηγορείται ότι έχει χάσει τον έλεγχο στα αποδυτήρια με αρκετούς παίκτες. Ο ίδιος το διέψευσε αλλά όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και… φωτιά!

Στο κύπελλο Αγγλίας, η Πρέστον υποδέχεται την Σέφιλντ Γιουν., με τις δυο ομάδες να μάχονται παράλληλα και στην Λιγκ1 για την διεκδίκηση της ανόδου. Η Πρέστον μπορεί να μην είναι σε καλό φεγγάρι, αλλά σίγουρα έχει το ρόστερ και τις λύσεις για άμεση ανάκαμψη και μια πρόκριση επί ανταγωνίστριας ομάδας θα ήταν ότι καλύτερο και στην ψυχολογία των παικτών. Η Σέφιλντ Γιουν. στα κύπελλα παρουσιάζει καλύτερο πρόσωπο από τα ματς του πρωταθλήματος αλλά παράλληλα η κούραση για τους παίκτες του Νάϊτζελ Κλαφ μπορεί να κάνει την εμφάνιση της, αν αναλογιστεί κανείς ότι παίζει συνεχώς δυο φορές σε επτά ημέρες. Εξάλλου μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα έρχεται και ο κρίσιμος επαναληπτικός των ημιτελικών του Λιγκ-Καπ με την Τότεναμ εντός (ήττα 1-0 στο πρώτο) όπου υπάρχει πίστη για πρόκριση.

Στο Καμπιονάτο, η Κάλιαρι υποδέχεται την Σασσουόλο με την γηπεδούχο ομάδα να «καίγεται» περισσότερο για βαθμούς στην προσπάθεια σωτηρίας. Στα δυο τελευταία παιχνίδια, με Ουντινέζε και Τσεζένα, έδειξε σχετική βελτίωση αν και παραμένει άλυτο το πρόβλημα στα μετόπισθεν. Η Σασσουόλο είναι άκρως επικίνδυνη ομάδα, με έφεση στο σκοράρισμα αλλά και αυτή με την σειρά της, χωρίς να δείχνει μεγάλη προσοχή στην αμυντική της γραμμή. Με βάση λοιπόν την λογική, η επιλογή του Over έχει αρκετές πιθανότητες για να εμφανιστεί.

Τέλος στην Γαλλία και το Σαμπιονά, η Μονπελιέ έχει μάλλον προβάδισμα κόντρα στην Ναντ. Οι γηπεδούχοι δεν είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα (έχουν αποκλειστεί από τα κύπελλα) σε αντίθεση με την Ναντ που είχε την Λυών εντός στο κύπελλο και πήρε την πρόκριση. Η Μονπελιέ μόνο μέσω πρωταθλήματος μπορεί να διεκδικήσει έξοδο στα ευρωπαϊκά κύπελλα, η φόρμα που διανύει είναι πολύ καλή και μπορεί να καταβάλει την αντίσταση της-πιθανόν- κουρασμένης, Ναντ.


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι