Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Με Νάπολι και Βασιλεία


Bet Agent
Bet Agent 2022-04-15

Σε φουλ ρυθμούς τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με αρκετές επιλογές αλλά και πολλές παγίδες. Για το καμπιονάτο της Ιταλίας, η Νάπολι υποδέχεται την Ρόμα σε μια κρίσιμη αναμέτρηση κυρίως για τους γηπεδούχους. Οι Ναπολιτάνοι μετά την απρόσμενη ήττα από την Φιορεντίνα εντός, δεν έχουν άλλα περιθώρια για απώλειες, αν θέλουν να παραμείνουν μέχρι το τέλος, στην διεκδίκηση του τίτλου. Η Ρόμα σίγουρα θα έχει και έξτρα κούραση από τον επαναληπτικό με την Μπόντο Γκλιμτ για τα προημιτελικά του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ ενώ και στο πρωτάθλημα δύσκολα πλέον μπορεί να ελπίζει στην 4αδα. Προβάδισμα λοιπόν στον άσο.

Για το πρωτάθλημα της Ελβετίας, η Βασιλεία αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Σιόν. Οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στις νίκες με το 1-3 επί της Λουγκάνο αλλά και φέτος η πορεία τους είναι εξαιρετικά ασταθής και με σημαντικά προβλήματα στα μετόπισθεν, αφού σπάνια κρατούν το μηδέν στην εστία τους. Η Βασιλεία προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες, αλλά και αήττητο έξι αγωνιστικών και θέλει να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για να διεκδικήσει τον τίτλο (παρότι είναι αρκετά δύσκολο με την διαφορά που υπάρχει από την πρωτοπόρο Ζυρίχη). Το διπλό στις τιμές που προσφέρεται κρίνεται δίκαιο.

Στο πρωτάθλημα της Φινλανδίας, η Χέλσινγκφορς φιλοξενεί την Λάχτι. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να πάρουν την πρώτη τους νίκη κόντρα στην Μάριεχαμν παρότι την άξιζαν, αλλά υπάρχει πίστη για κάτι καλό στο προσεχές ματς, παρό,τι υπήρξαν και ξαφνικές αλλαγές με την φυγή του Ταβάρες από τον πάγκο λόγω προσωπικών προβλημάτων. Η Λάχτι δεν πείθει καθόλου στα πρώτα παιχνίδια, με εμφανέστατο πρόβλημα στο σκοράρισμα ενώ η ψυχολογία έχει πέσει αρκετά μετά την πεντάρα από την Βάασα. Ο άσος σε τιμές που ξεπερνούν τον διπλασιασμό, αξίζει το ρίσκο.

Τέλος για το πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ Σκωτίας, η Αρμπρόουθ υποδέχεται την Κουίν οφ Σάουθ. Αντίθετες πορείες για τις δύο πλευρές, με την Αρμπρόουθ να θέλει να παλέψει μέχρι το τέλος όσο διατηρεί ελπίδες για την κορυφή και την απευθείας άνοδο στην Πρέμιερ. Είναι σε καλό φεγγάρι, με τέσσερα ματς αήττητη και με την επίθεση της να είναι από τις καλύτερες της κατηγορίας. Η Κουίν οφ Σάουθ παραμένει στον πυθμένα της βαθμολογίας και δύσκολα θα καταφέρει να αποφύγει τον υποβιβασμό, έχοντας πλέον και ένα αρνητικό σερί πέντε ηττών. Ο άσος είναι χαμηλά αλλά θα ρισκάρουμε στην νίκη των γηπεδούχων από το πρώτο ημίχρονο.

299. Αρμπρόουθ-Κουίν οφ Σάουθ 1/1 2.20
576. Σιόν-Βασιλεία 2 1.91
586. Χέλσινγκφορς-Λάχτι 1 2.20
608. Νάπολι-Ρόμα 1 1.82


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι