Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Με.. φόρα η Λίβερπουλ


Bet Agent
Bet Agent 2022-04-26

Αρκετά ενδιαφέρον κουπόνι μέσα στην εβδομάδα όπου σαφέστατα ξεχωρίζουν τα πρώτα παιχνίδια των ημιτελικών για τις τρεις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, το Τσάμπιονς Λιγκ, η Λίβερπουλ φιλοξενεί στο «Ανφιλντ» την Βιγιαρεάλ. Σε εξαιρετική κατάσταση οι «κόκκινοι» που σκοράρουν με πολλούς τρόπους, έχουν πλουραλισμό στην επιθετική γραμμή ενώ στο γήπεδο τους, πιάνουν ξέφρενο ρυθμό από την αρχή, «πνίγοντας» τον αντίπαλο στην περιοχή του. Η έκπληξη της διοργάνωσης, Βιγιαρεάλ ξεπέρασε το εμπόδιο της Μπάγερν και ψάχνει μια ακόμα μεγάλη πρόκριση, έχοντας στον πάγκο τον Έμερι που βγάζει λαγούς από το καπέλο του σε κάθε παιχνίδι. Πάντως αυτήν την φορά, δύσκολα θα αντέξει στον ρυθμό της Αγγλικής ομάδας και την πίεση που θα δεχτεί και θα πάρω την νίκη της Λίβερπουλ από το πρώτο ημίχρονο.

Στο Γιουρόπα Λιγκ, η Λειψία υποδέχεται την Ρέιντζερς. Οι γηπεδούχοι μετά την πρόκριση επί της Αταλάντα (με διπλό στην Ιταλία μάλιστα) συνεχίζουν ακάθεκτοι για να διεκδικήσουν κάποιο τρόπαιο για πρώτη φορά στην ιστορία τους καθώς προκρίθηκαν και στον τελικό του κυπέλλου Γερμανίας. Η Ρέιντζερς είναι επικίνδυνη ομάδα αλλά με πολλά κενά στα μετόπισθεν, κάτι που μπορούν να εκμεταλλευτούν οι ταχείς παίκτες των γηπεδούχων και να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης. Ο άσος είναι δικαιολογημένα φαβορί αλλά σε χαμηλές τιμές, οπότε θα συνδυαστεί με το over. Σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση στο καμπιονάτο της Ιταλίας, η Αταλάντα υποδέχεται την Τορίνο. Επιστροφή στις νίκες για την Αταλάντα με το διπλό επί της Βενέτσια αλλά ζητούμενο η σταθερότητα και ένα καλό σερί με στόχο να μπει και πάλι δυνατά στην μάχη για ένα εισιτήριο που οδηγεί στα κύπελλα Ευρώπης της επόμενης περιόδου. Η Τορίνο είναι χαμένη στην μετριότητα, δύσκολα μπορεί να διεκδικήσει κάτι περισσότερο και πλέον παίζει πιο ελεύθερα. Κίνητρο και δυναμική οδηγούν στον άσο και σε συνδυασμό με το Over για να αυξηθεί και η τιμή.

Τέλος στην Ευρωλίγκα, διεξάγονται οι τρίτοι αγώνες των πλέι-οφ για μια θέση στο φάιναλ φορ. Η Εφές μετά το 1-1 στην Ιταλία με το Μιλάνο, έχει το πλεονέκτημα της έδρας και με δυο νίκες στην Τουρκία προκρίνεται για να υπερασπιστεί το στέμμα της. Ανέβασε ρυθμούς η ομάδα του Αταμάν την κατάλληλη στιγμή, σε αντίθεση με το Μιλάνο που έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα απουσιών στο ρόστερ και φάνηκε στα δυο ματς που έγιναν ότι δύσκολα καλύπτονται οι θέσεις των παικτών που λείπουν. Ο άσος τον πρώτο λόγο με την Εφές να είναι ικανή να καλύψει και το χάντικαπ των πόντων.

1176. Αταλάντα-Τορίνο 1&Over 2.25
1179. Λίβερπουλ-Βιγιαρεάλ 1/1 1.80
1199. Λειψία-Ρέιντζερς 1&Over 2.05
5592. Εφές Ανατολού-Μιλάνο 1 (-6.5) 1.78


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι