Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Θέαμα στη Μαδρίτη


Bet Agent
Bet Agent 2022-04-12

Οι επαναληπτικές αναμετρήσεις στις τρεις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, είναι αυτές που τραβούν τα βλέμματα στο κουπόνι που έχουμε μέσα στην εβδομάδα. Για το Τσάμπιονς Λιγκ, η Μπάγερν υποδέχεται στο Μόναχο την Βιγιαρεάλ για τον επαναληπτικό της φάσης των προημιτελικών. Μετά την ήττα με 1-0 στην Ισπανία, οι Βαυαροί καλούνται να ανατρέψουν το σκορ, κάτι που έχουν κάνει στο παρελθόν αρκετές φορές, ειδικά εντός έδρας όπου αν βρουν καλό ρυθμό εξ’ αρχής, μπορούν να συντρίψουν οποιονδήποτε αντίπαλο. Η Βιγιαρεάλ έδειξε στο πρώτο ματς ότι είναι πολύ μαχητική, κλείνει καλά τους χώρους αλλά σίγουρα δεν δέχτηκε τεράστια πίεση από την Μπάγερν. Κάτι που λογικά θα συμβεί στο σημερινό ματς, με την μεσοεπιθετική γραμμή της Μπάγερν να έχει πολλές λύσεις, όλοι οι παίκτες είναι γρήγοροι και παράλληλα σκοράρουν. Χαμηλά ο άσος, θα κυνηγήσουμε την νίκη των Βαυαρών από το πρώτο ημίχρονο.

Επίσης για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, η Ρεάλ φιλοξενεί στην Μαδρίτη την Τσέλσι, με τους «μαδριλένους» να έχουν παρακαταθήκη το 3-1 με το οποίο επικράτησαν στο Λονδίνο. Η Τσέλσι είναι αναγκασμένη να παίξει επιθετικά, κάτι που ευνοεί το παιχνίδι των γηπεδούχων στους «ανοιχτούς» χώρους. Πιθανόν λοιπόν και σε αυτήν την αναμέτρηση, να έχουμε αρκετές φάσεις και γκολ, οπότε η βασική επιλογή είναι το Over.

Στο Γιουρόπα Λιγκ, η Λυών φιλοξενεί την Γουέστ Χαμ στον επαναληπτικό του 1-1 του Λονδίνου. Πιο έμπειρο σύνολο η Λυών από τέτοια ευρωπαϊκά παιχνίδια, έχοντας σύμμαχο και την έδρα όπου παραδοσιακά ανεβάζει στροφές, πιέζοντας ασφυκτικά τον αντίπαλο. Τα «σφυριά» το τελευταίο διάστημα δεν είναι το ίδιο αποτελεσματικά στην επίθεση, ενώ δεν υπάρχει σταθερότητα στην απόδοση τους, κάτι που φαίνεται από τα πέντε πρόσφατα ματς στην Πρέμιερ Λιγκ (με τρεις ήττες). Θα δώσουμε λοιπόν ένα προβάδισμα στον άσο, σε αρκετά ικανοποιητικές τιμές.

Στο Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, η Σλάβια υποδέχεται στην Πράγα την Φέγενορντ για την επαναληπτική αναμέτρηση μετά το 3-3 στην Ολλανδία. Η Σλάβια έχει αποδείξει ως τώρα ότι δεν παρατάει κανένα παιχνίδι, βγάζει πολύ μαχητικότητα ενώ σκοράρει με χαρακτηριστική άνεση, πόσο μάλλον εντός όπου φιλοδώρησε στους προηγούμενους γύρους με τέσσερα γκολ την ΛΑΣΚ Λινζ και με τρία την Φενέρμπαχτσε. Η Φέγενορντ παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο αλλά παρουσιάζει πολλά κενά πίσω και λογικά θα έχει πρόβλημα στο να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Ο άσος σε αποδόσεις αουτσάιντερ, αξίζει το ρίσκο.

815. Μπάγερν-Βιγιαρεάλ 1/1 1.70
816. Ρεάλ Μαδρίτης-Τσέλσι Over 1.77
907. Λυών-Γουέστ Χαμ 1 1.94
912. Σλάβια Πράγας-Φέγενορντ 1 2.57


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι