Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Με Ζυρίχη στο ντέρμπι


Bet Agent
Bet Agent 2022-04-01

Επιστροφή στα… συνηθισμένα, με κουπόνι γίγας καθώς επιστρέφουν στην δράση όλα τα πρωταθλήματα. Για το καμπιονάτο της Ιταλίας, η Λάτσιο υποδέχεται την Σασουόλο. Μετά την ήττα στο ντέρμπι από την Ρόμα με 3-0, η Λάτσιο ψάχνει αντίδραση για να μην χάσει την επαφή της με την πρώτη εξάδα και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Η Σασουόλο βέβαια δεν είναι αμελητέα, καθώς είναι σε καλή κατάσταση (αήττητη στα πέντε τελευταία) και με μεγάλο όπλο την ευχέρεια στο σκοράρισμα, μπορεί να κάνει ζημιές. Το παιχνίδι μπορεί να πάει σε υψηλό σκορ και συνδυάζοντας το over με το goal, έχουμε μια καλή απόδοση.

Στο πρωτάθλημα της Ελβετίας, υπάρχει το τοπικό ντέρμπι (με κοινή έδρα), ανάμεσα σε Ζυρίχη και Γκρασχόπερς. Αντίθετες πορείες για τις δύο ομάδες, με την Ζυρίχη να είναι στην κορυφή και να προβάλει πλέον το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Μετράει μόλις μια ήττα στα 18 τελευταία ενώ πέρασε νικηφόρα και από την έδρα της Γιουνγκ Μπόις. Η Γκρασχόπερς είναι ντεφορμέ, μετράει πέντε διαδοχικές ήττες και αν συνεχίσει έτσι, θα μπει σε μεγάλες περιπέτειες αναφορικά με την παραμονή στην κατηγορία. Εξάλλου έχει και ταβάνι στις δυνατότητες της, με πρώτο στόχο την παραμονή. Δικαιολογημένος λοιπόν ο φαβοριτισμός στον άσο.

Στην Φινλανδία έχουμε πρεμιέρα στο πρωτάθλημα και η Κουόπιο φιλοξενεί την Ιντερ Τούρκου. Οι γηπεδούχοι είναι και φέτος εκ των φαβορί για κατάκτηση του τίτλου, με αντίπαλο την Ελσίνκι. Η Κουόπιο διατήρησε τον κορμό της, έγιναν σημαντικές προσθήκες στην μεσαία γραμμή και λογικά θα παρουσιαστεί ακόμα πιο δυνατή σε σχέση με πέρυσι, έχοντας τον ίδιο προπονητή και το ίδιο επιθετικό πλάνο. Η Ιντερ Τούρκου είναι με νέο προπονητή και πολλές αλλαγές στο ρόστερ, κάτι που απαιτεί και χρόνο, για να έρθει η κατάλληλη ομοιογένεια και χημεία στην ομάδα. Πιο έτοιμη θεωρητικά στην παρούσα φάση η Κουόπιο, με τον άσο σε αρκετά καλές τιμές.

Στην Τσάμπιονσιπ Σκωτίας, η πρωτοπόρος Κιλμάρνοκ, αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μόρτον. Το κίνητρο είναι ξεκάθαρα μονόπλευρο, με την Κιλμάρνοκ να είναι το βασικό φαβορί για άνοδο και να επιδιώκει την ταχύτερη δυνατή εξασφάλιση της κορυφής. Η Μόρτον έχει χτίσει διαφορά ασφαλείας στην παρούσα φάση από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά δύσκολα θα μπορέσει να αντισταθεί στην ανωτερότητα των φιλοξενούμενων. Το διπλό σε τιμές κοντά στον διπλασιασμό είναι απολύτως ικανοποιητικό.

168. Μόρτον-Κιλμάρνοκ 2
331. Κουόπιο-Ιντερ Τούρκου 1 1.92
349. Ζυρίχη-Γκρασχόπερς 1 1.68
355. Λάτσιο-Σασσουόλο Over&Goal 1.90


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι