Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Υπερθέαμα στο "Μπερναμπέου"


Bet Agent
Bet Agent 2022-05-03

Αρκετά ενδιαφέρον κουπόνι μέσα στην εβδομάδα όπου σαφέστατα ξεχωρίζουν τα επαναληπτικά παιχνίδια για τα ημιτελικά των τριών ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Στον επαναληπτικό για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, η Ρεάλ υποδέχεται τη Μαν. Σίτι στην Μαδρίτη. Μετά το 4-3 του πρώτου αγώνα υπέρ των «σίτιζενς», η Ρεάλ είναι αναγκασμένη να ψάχνει την νίκη που θα της δώσει ελπίδες για πρόκριση (με ένα γκολ διαφορά πάει στην παράταση και με δυο γκολ διαφορά προκρίνεται). Δεδομένα πάντως και η Σίτι θα βρει αρκετούς χώρους για να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα των «μερένχες». Η αναμέτρηση αναμένεται και πάλι ανοιχτά, με τις δυο ομάδες να έχουν τα όπλα για να σκοράρουν και να οδηγήσουν το σκορ σε υψηλά και πάλι επίπεδα. Καλή επιλογή το αμφίσκορο σε συνδυασμό με το over.

Στο Γιουρόπα Λιγκ, η Ρέιντζερς φιλοξενεί στην Σκωτία την Λειψία με στόχο να ανατρέψει το 1-0 με το οποίο ηττήθηκε στην Γερμανία. Μόνο εύκολη υπόθεση βέβαια δεν είναι για τους Σκωτσέζους, που θα έχουν το άγχος ενώ και η Λειψία απέδειξε και κόντρα στην Αταλάντα, ότι εκτός έδρας είναι πιο επικίνδυνη όταν βρίσκει κενούς χώρους (επικράτησε με 0-2 στο Μπέργκαμο). Αρκετά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση αλλά με την Λειψία να έχει την ποιότητα για να προκριθεί με δυο νίκες και να πάει φέτος σε έναν ακόμα τελικό για να διεκδικήσει κάποιο τρόπαιο (ήδη πέρασε στον τελικό του κυπέλλου Γερμανίας).

Στο Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, η Μαρσέιγ υποδέχεται την Φέγενορντ για την ρεβάνς του 3-2 με το οποίο επικράτησαν οι Ολλανδοί. Η Μαρσέιγ έχει αποδείξει ότι εντός έδρας μπορεί να κοιτάξει στα μάτια οποιονδήποτε αντίπαλο και βάζει στο παιχνίδι της, γρήγορο ρυθμό. Δεν σημαίνει ότι η Φέγενορντ δεν μπορεί να ακολουθήσει αλλά σε όλα τα παιχνίδια της, η Ολλανδική ομάδα έχει παρουσιάσει πολλές αδυναμίες στα μετόπισθεν και δύσκολα μπορεί να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της. Ο άσος είναι σε πολύ καλές τιμές για να αγνοηθεί.

Τέλος στην Ευρωλίγκα, η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει εντός έδρας σε πέμπτο παιχνίδι την Μπάγερν, με φόντο την πρόκριση στο φάιναλ φορ του Βελιγραδίου. Η Μπάγερν έχει πετύχει άθλο και μόνο που οδήγησε την σειρά σε «τελικό» αλλά δύσκολα θα μπορέσει να πετύχει και Τρίτη νίκη κόντρα σε μια Μπαρτσελόνα που ήταν η πιο σταθερή σε όλη την διάρκεια της κανονικής περιόδου, που έχει παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά και θα μπει με το μαχαίρι στα δόντια για να «καθαρίσει» την υπόθεση πρόκριση. Άσος λοιπόν και με χάντικαπ.

758. Ρεάλ Μαδρίτης-Μαν. Σίτι Goal&Over 1.85
791. Ρέιντζερς-Λειψία 2 1.87
792. Μαρσέιγ-Φέγενορντ 1 2.12
5068. Μπαρτσελόνα-Μπάγερν 1 (-9.5) 1.82


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι