Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Για όλα τα γούστα


Bet Agent
Bet Agent 2022-04-21

Αρκετά ενδιαφέρον κουπόνι, με όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα σε πλήρη εξέλιξη. Στην Μπουντεσλίγκα της Γερμανίας, η Φράιμπουργκ φιλοξενεί την Γκλάντμπαχ. Οι γηπεδούχοι πραγματοποιούν αξιόλογη πορεία και διεκδικούν με αξιώσεις ακόμα και μια θέση στην 4αδα. Η εκμετάλλευση της έδρας είναι σημαντική για την συνέχεια, πόσο μάλλον κόντρα σε ομάδες όπως η Γκλάντμπαχ που ουσιαστικά δεν έχει να περιμένει τίποτα από την φετινή σεζόν, περιοριζόμενη στην μετριότητα. Δίκαιος ο άσος στις τιμές που προσφέρεται.

Για το πρωτάθλημα της Ελβετίας, η Ζυρίχη υποδέχεται την Σιόν. Οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στις νίκες κόντρα στην Γιουνγκ Μπόις δίνοντας ακόμα μια παράσταση… τίτλου. Εξαιρετική πορεία για την Ζυρίχη που είναι πιο κοντά από ποτέ στην επιστροφή στον θρόνο του πρωταθλητή και υπάρχει η δίψα να «τελειώσει» την υπόθεση όσο πιο νωρίς γίνεται. Η εκμετάλλευση της έδρας είναι κύριο μέλημα κόντρα μάλιστα σε μια Σιόν που μπορεί να βγάζει μαχητικότητα αλλά υπολείπεται σε ποιότητα και δύσκολα μπορεί να προβάλει μεγάλη αντίσταση. Ξεκάθαρο φαβορί ο άσος, συνδυάζεται με το Over για να αυξήσουμε και την απόδοση.

Στο πρωτάθλημα της Φινλανδίας, η Χάκα φιλοξενεί την Χέλσινγκφορς. Πολύ καλή αρχή για την Χάκα με δυο νίκες σε τρία ματς παρότι ο βασικός στόχος είναι η παραμονή. Παίζει ανοιχτά σε κάθε παιχνίδι, σκοράρει εύκολα αλλά παράλληλα έχει και κενά στα μετόπισθεν. Η Χέλσινγκφορς είναι πλέον με νέο προπονητή, τον Μίξου Πατελάινεν, σίγουρα χρειάζεται χρόνο για να «δέσει» αλλά αλλάζει τουλάχιστον η ψυχολογία της ομάδας που δεν έχει ακόμα νίκη στην σεζόν. Πιθανό το σενάριο για ανοιχτό παιχνίδι με εκατέρωθεν φάσεις και το over είναι πρόκληση στις τιμές που προσφέρεται.

Στην Τσάμπιονσιπ Σκωτίας, η Ρέιθ Ρόβερς αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Χάμιλτον. Χωρίς κανένα στόχο οι γηπεδούχοι, σε αντίθεση με την Ρέιθ που παίζει το τελευταίο της χαρτί για να προλάβει την 4η θέση για τα μπαράζ ανόδου. Προηγήθηκε το διπλό επί της Πάρτικ Θιστλ, αποδεικνύοντας ότι έχει τις δυνατότητες για το κάτι παραπάνω. Το κίνητρο λοιπόν είναι ξεκάθαρα με τους φιλοξενούμενους και σε τιμές που αγγίζουν τον τριπλασιασμό, αξίζει το ρίσκο.

105. Χάκα-Χέλσινγκφορς Over 2.00
225. Φράιμπουργκ-Γκλάντμπαχ 1 1.84
832. Χάμιλτον-Ρέιθ Ρόβερς 2 2.47
856. Ζυρίχη-Σιόν 1&Over 2.20


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι