Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Διάφορες επιλογές


Bet Agent
Bet Agent 2022-04-29

Στην τελική ευθεία έχουν μπει τα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με το κίνητρο να παίζει σημαντικό ρόλο στις επιλογές. Στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, η Γουλβς υποδέχεται την Μπράιτον. Χωρίς να ξεχωρίσει ιδιαίτερα, η Γουλβς διατηρεί στο ακέραιο τις ελπίδες της, για την διεκδίκηση τουλάχιστον της 7ης θέσης που οδηγεί στα κύπελλα Ευρώπης της επόμενης περιόδου. Η εκμετάλλευση της έδρας λοιπόν είναι κύριο μέλημα για την συνέχεια κόντρα μάλιστα σε μια Μπράιτον που δεν έχει ουσιαστικά να περιμένει κάτι, περιοριζόμενη στην μέση της βαθμολογίας. Ο άσος είναι σε πολύ υψηλές τιμές και αξίζει το ρίσκο.

Στο Σαμπιονά της Γαλλίας, η Λανς αντιμετωπίζει εντός έδρας την Ναντ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τέσσερις αγωνιστικές αήττητου, με τρεις νίκες και μια ισοπαλία με την ΠΑρί Σ.Ζ. εκτός. Σε καλή κατάσταση και υπάρχει πίστη για ανάλογη συνέχεια με στόχο να διεκδικήσουν μια θέση για τα κύπελλα Ευρώπης της επόμενης σεζόν. Η Ναντ παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της, αλλά είναι ομάδα με έφεση στο σκοράρισμα. Καθαρό προβάδισμα στον άσο αλλά σε συνδυασμό με το Over για να αυξήσουμε και την απόδοση.

Στο πρωτάθλημα Ελβετίας, η Λουγκάνο φιλοξενεί την Γκρασχόπερς. Οι γηπεδούχοι μετά από τρεις διαδοχικές ήττες, ψάχνουν μια νίκη-ανάκαμψης που θα τονώσει και την ψυχολογία της ομάδας καθώς υπάρχει και ο τελικός του κυπέλλου (κόντρα στην Σεν Γκάλεν). Παράλληλα η Λουγκάνο θέλει να εξαντλήσει κάθε ελπίδα για την τριάδα ενώ στην έδρα της ανέκαθεν ανέβαινε επίπεδο. Η Γκρασχόπερς είναι σε καλή κατάσταση αλλά σίγουρα υπολείπεται σε ποιότητα και παρουσιάζει αρκετές αδυναμίες στις εξορμήσεις της. Ο άσος σε τιμές κοντά στον διπλασιασμό, έχει βάση για ποντάρισμα.

Για το πρωτάθλημα της Φινλανδίας, η Ούλου φιλοξενεί την Χάκα. Η Ούλου δεν έχει ξεκινήσει καλά την σεζόν, παραμένοντας χωρίς νίκη με πρόβλημα στα μετόπισθεν όπου δεν μπορεί να κρατήσει το μηδέν στην εστία της. Επιθετικά πάντως δημιουργεί φάσεις και «βγάζει» γκολ. Η Χάκα εντυπωσιάζει με την πορεία της, μετράει τρεις νίκες σε τέσσερα ματς και δείχνει ικανή να διεκδικήσει φέτος το κάτι παραπάνω. Και οι φιλοξενούμενοι πάντως στηρίζονται περισσότερο στην επίθεση τους, οπότε με τα παραπάνω δεδομένα, καλή περίπτωση είναι το over.

110. Ούλου-Χάκα Over 1.98
253. Γουλβς-Μπράιτον 1 2.57
330. Λανς-Ναντ 1&Over 2.35
337. Λουγκάνο-Γκρασχόπερς 1 1.94


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι