Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Προβάδισμα γηπεδούχων


Bet Agent
Bet Agent 2022-04-19

Αρκετά ενδιαφέρον κουπόνι μέσα στην εβδομάδα, με εμβόλιμη αγωνιστική σε Πριμέρα Ισπανίας και Σαμπιονά Γαλλίας αλλά και αρκετά παιχνίδια για τα κύπελλα. Στην Πριμέρα, η Μπέτις φιλοξενεί την Ελτσε και σίγουρα η διαφορά δυναμικότητας οδηγεί στον άσο. Η Μπέτις τρέχει ένα καλό αήττητο σερί, έχει καλή ψυχολογία και διεκδικεί ακόμα και τετράδα, ενώ σε καμιά περίπτωση δεν θέλει να πάρει με αρνητικό αποτέλεσμα στον τελικό του κυπέλλου που ακολουθεί, κόντρα στην Βαλένθια. Η Έλτσε είναι χαμένη στην μετριότητα, δύσκολα κρατάει το μηδέν στην εστία της στα εκτός έδρας και θα έχει δύσκολο έργο. Χαμηλά ο άσος αλλά σε συνδυασμό με το over έχουμε μια αξιόλογη απόδοση.

Εμβόλιμη αγωνιστική υπάρχει και στο Σαμπιονά της Γαλλίας, όπου η Μονακό φιλοξενεί την Ρεν. Σημαντική αναμέτρηση και για τις δύο πλευρές, στην προσπάθεια εκπλήρωσης των στόχων για μια θέση στα ευρωπαϊκά κύπελλα, με την Μονακό να είναι σε καλό φεγγάρι, με τέσσερις διαδοχικές νίκες. Η Νις έχει μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία και βγάζει μια κούραση, στηριζόμενη πάντως στην καλή αμυντική της λειτουργία. Με τα τωρινά δεδομένα και το γεγονός ότι η Μονακό εντός ανεβαίνει επίπεδο, ο άσος έχει τον πρώτο λόγο για επιβεβαίωση.

Στο κύπελλο Ιταλίας υπάρχει το μεγάλο ντέρμπι του Μιλάνου ανάμεσα σε Ιντερ και Μίλαν. Ανοιχτή η πρόκριση μετά την λευκή ισοπαλία στο πρώτο ματς ενώ και στο πρωτάθλημα οι δύο πλευρές, μάχονται σώμα με σώμα για την κατάκτηση του τίτλου. Η Ιντερ δείχνει πιο σταθερή και αποτελεσματική στο σκοράρισμα, κάτι που δίνει ένα σημαντικό πλεονέκτημα στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Τέτοια παιχνίδια στηρίζονται και στο πάθος και την δύναμη ενώ η Ιντερ θέλει να πετύχει και την πρώτη της νίκη την φετινή σεζόν κόντρα στην Μίλαν (στο πρωτάθλημα, 1-1 και 2-1 υπέρ Μίλαν).

Τέλος στα ημιτελικά του κυπέλλου Γερμανίας, η Λειψία αντιμετωπίζει την Ουνιόν Βερολίνου. Εξαιρετική πορεία πραγματοποιούν οι Βερολινέζοι, με την βαθμολογική τους θέση να είναι κάτι παραπάνω από το αναμενόμενο. Η Λειψία βέβαια τα τελευταία χρόνια είναι σταθερά στην πρώτη τετράδα ενώ μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Γιουρόπα λιγκ, θέλει να διεκδικήσει και έναν εγχώριο τίτλο. Η Λειψία δημιουργεί πολλές φάσεις, πλουραλισμό στο σκοράρισμα και είναι σε εξαιρετική κατάσταση αυτή την εποχή. Ρίσκο με άσο από το πρώτο ημίχρονο.

698. Μπέτις-Ελτσε 1&Over 2.25
699. Ιντερ-Μίλαν 1 1.97
743. Μονακό-Νις 1 1.81
764. Λειψία-Ουνιόν Βερ. 1/1 2.10


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι