Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Το πάνω χέρι η Σίτι


Bet Agent
Bet Agent 2022-04-05

Αρκετά ενδιαφέρον κουπόνι μέσα στην εβδομάδα, από την στιγμή που υπάρχουν τα πρώτα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης, στις τρεις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, το Τσάμπιονς Λιγκ, η Μαν. Σίτι υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι «σίτιζενς» είναι εκ των φαβορί για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου αλλά θα πρέπει να το αποδείξουν και στο γήπεδο κόντρα σε μια σκληροτράχηλη ομάδα, όπως η Ατλέτικο. Ο Γουαρδιόλα προσαρμόζει τα πλάνα του, ανάλογα με τον αντίπαλο και γνωρίζοντας ότι οι «ροχιμπλάνκος» θα δώσουν περισσότερο βάρος στην άμυνα, η κατοχή της μπάλας αν πάει σε υψηλά επίπεδα θα βοηθήσει, ώστε κάποια στιγμή να βρει το ρήγμα για να έρθει το γκολ. Ο άσος είναι ξεκάθαρο φαβορί και σε συνδυασμό με το under 3,5 είναι μια καλή επιλογή, ανεβάζοντας και την τιμή.

Στο Γιουρόπα Λιγκ, η Γουέστ Χαμ φιλοξενεί στο Λονδίνο την Λυών σε ένα πολύ δυνατό ζευγάρι για τα προημιτελικά. Η Γουέστ Χαμ είναι δυνατή στο γήπεδο της αλλά η Λυών πιο έμπειρη από ευρωπαϊκές αναμετρήσεις. Και οι δύο πλευρές παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο, έχουν εύκολη δημιουργία φάσεων αλλά και σκοράρισμα και πιθανόν το ματς να ξεκινάει από το… 1-1. βασική επιλογή λοιπόν το αμφίσκορο. Στο Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, η Νορβηγική Μπόντο Γκλιμτ υποδέχεται την Ρόμα στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τους «8». Έκπληξη η Μπόντο που πέρασε την Αλκμαάρ στην παράταση αλλά σε τέτοια παιχνίδια η εμπειρία παίζει σημαντικό ρόλο. Όταν στον πάγκο των Ρωμαίων είναι ο Μουρίνιο, τότε η πλάστιγγα γέρνει υπέρ των φιλοξενούμενων που θα βρουν και αρκετούς χώρους να δράσουν καθώς οι γηπεδούχοι στηρίζονται αποκλειστικά στην επίθεση. Μπορεί η Ρόμα να «καθαρίσει» την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι.

Τέλος στην Ευρωλίγκα, η Αλμπα βερολίνου φιλοξενεί τον παναθηναϊκό σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση. Αδιάφορες και οι δύο ομάδες, χωρίς να μπορούν να διεκδικήσουν κάτι, που σημαίνει ότι θα παίξουν ελεύθερα. Και οι δύο πλευρές έχουν έφεση στο σκοράρισμα, με την Αλμπα να σουτάρει πολλά τρίποντα ενώ ο παναθηναϊκός αν βρει ρυθμό, μπορεί να σκοράρει με αρκετούς τρόπους. Με τα παραπάνω δεδομένα, το over είναι μια καλή επιλογή.

100. Μαν. Σίτι-Ατλέτικο Μαδρ. 1&Under 3,5 1.85
107. Γουέστ Χαμ-Λυών Goal 1.74
110. Μπόντο Γκλιμτ-Ρόμα 2 2.02
5137. Αλμπα Βερ.-Παναθηναϊκός Over 155,5 1.85


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι