Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Μονόδρομος για Μίλαν


Bet Agent
Bet Agent 2022-04-08

Αρκετά ενδιαφέρον το κουπόνι, με όλα τα πρωταθλήματα σε φουλ εξέλιξη και σε μια περίοδο που κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό για την επίτευξη των στόχων. Στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, η Αρσεναλ υποδέχεται στο «Εμιρατς» την Μπράιτον. Τα «κανόνια» μετά την απρόσμενη ήττα με 3-0 από την Κρίσταλ Πάλας εκτός, ψάχνουν άμεση αντίδραση, με σκοπό να μην χάσουν την επαφή τους με την 4αδα και τις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου. Η Μπράιτον δεν είναι σε καλή κατάσταση, μετράει επτά παιχνίδια χωρίς νίκη (με έξι ήττες) αλλά τουλάχιστον έχει «χτίσει» σημαντική διαφορά ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Ο άσος έχει ξεκάθαρο προβάδισμα αλλά επειδή βρίσκεται σε χαμηλές τιμές, θα ρισκάρουμε στην νίκη των «κανονιέρηδων» από το πρώτο ημίχρονο.

Για το καμπιονάτο της Ιταλίας, η πρωτοπόρος Μίλαν αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Τορίνο. Το κίνητρο είναι μονόπλευρο, με την Μίλαν να προέρχεται από λευκή ισοπαλία εντός με την Μπολόνια και πλέον να μην υπάρχουν άλλα περιθώρια για απώλειες βαθμών στην μάχη για τον τίτλο. Η Τορίνο βρίσκεται στην μέση της βαθμολογίας, δίχως να μπορεί να διεκδικήσει κάτι περισσότερο, από την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία (που ουσιαστικά την έχει πετύχει εδώ και καιρό) ενώ πολλές φορές παρουσιάζει και δυσκολία στο σκοράρισμα. Προβάδισμα λοιπόν στο διπλό. Για το πρωτάθλημα της Ελβετίας, η Λουγκάνο φιλοξενεί την Σιόν. Σε καλό φεγγάρι οι γηπεδούχοι που έχουν υποστεί μόλις μια ήττα στα έξι τελευταία παιχνίδια και δείχνουν ικανοί να διεκδικήσουν με αξιώσεις ακόμα και την Τρίτη θέση που οδηγεί στα κύπελλα Ευρώπης της επόμενης περιόδου. Η Σιόν δεν πείθει με την εικόνα της, μετρά τρεις διαδοχικές ήττες ενώ ο Ιταλός τεχνικός, Πάολο Τραμεζάνι είναι αποδέκτης γκρίνιας, κάτι που κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο του. Με τα παραπάνω δεδομένα, ο άσος δικαιολογημένα δίνεται σαν φαβορί, σε οριακά αποδεκτές τιμές.

Τέλος, για το πρωτάθλημα της Φινλανδίας, η Ιντερ Τούρκου υποδέχεται την Ούλου. Με νέο τεχνικό φέτος η Τούρκου, ευελπιστεί σε καλύτερη πορεία, με στόχο μια θέση στην εξάδα και ίσως ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στην πρεμιέρα κόντρα στην Κουόπιο, πάλεψε πολύ το παιχνίδι αλλά ηττήθηκε αλλά εντός έδρας πάντα παρουσιάζεται πιο δυνατή. Η Ούλου μπορεί να απέσπασε ισοπαλία με 2-2 εκτός με την Βάασα αλλά έδειξε πολλές αδυναμίες στην αμυντική της γραμμή. Αν πιεστεί και από την Ιντερ Τούρκου θα αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα, με τον άσο να έχει τον πρώτο λόγο. Θα συνδυαστεί και με το Over για να αυξήσουμε και την απόδοση.

210. Ιντερ Τούρκου-Ούλου 1&Over 2.50
231. Αρσεναλ-Μπράιτον 1/1 2.45
1171. Λουγκάνο-Σιόν 1 1.78
1227. Τορίνο-Μίλαν 2 1.90


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι