Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Με Γκρασχόπερς στο ντέρμπι


Bet Agent
Bet Agent 2015-11-27

Γεμάτο και πάλι το μενού το 4ημερο που ακολουθεί, με πληθώρα αγώνων και πολλές επιλογές. Η αρχική μου διαλογή είχε αρκετά παιχνίδια αλλά διαβάζοντας τα τελευταία νέα (μέχρι την Πέμπτη το βράδυ) κόπηκαν αρκετά παιχνίδια ενώ σε πολλά, οι αποδόσεις που κυκλοφορούν δεν με ικανοποίησαν καθόλου. Έτσι περιορίστηκα σε τέσσερις εκτιμήσεις, επιδιώκοντας και τις υψηλές τιμές που τις συνοδεύουν.

Ξεκίνημα από την Αγγλία και την Λιγκ1. Η Κρου υποδέχεται την Ολνταμ, με τις δυο ομάδες να έχουν τον ίδιο στόχο. Την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία. Όμως η τελευταία εμφάνιση της Κρου ήταν πολύ καλή και μάλιστα ανατρέποντας το σκορ επί της Κόλτσεστερ εκτός, κάτι που σίγουρα έδωσε και ψυχολογία στους παίκτες. Παράλληλα, η προσθήκη του Λόουϊ (βετεράνος φορ) μπορεί να βοηθήσει πολύ στο σκοράρισμα. Η Όλνταμ προέρχεται από βαριά ήττα με 5-2 εντός από την Σαουθέντ, μετράει δυο σερί ήττες και υπάρχουν πολλά παράπονα του προπονητή αλλά και αρκετές αμφιβολίες βασικών. Οι τιμές στον άσο, φαντάζουν εξωπραγματικές.

Στην Λιγκ2, η Έξετερ φιλοξενεί την Μπρίστολ Ρόβερς (γειτονικό ντέρμπι με αντιπαλότητα), με τον άσο να κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα, κάτι που μου προκαλεί μεγάλη εντύπωση. Σε καλό μομέντουμ οι γηπεδούχοι (δυο σερί νίκες) και με αυτοπεποίθηση, θέτοντας ως στόχο μια θέση για τα πλέι-οφ. Αντίθετα οι «πειρατές» δείχνουν δυσκολία στο γκολ, μετρούν δυο σερί ήττες και παρά την καλή παρουσία που έχουν εκτός έδρας, δεν βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Στην Γαλλία, επιλέγω το διπλό της Λοριάν επί της Γκαζελέκ. Ανώτερη ποιότητα η Λοριάν, έχει πιο εύκολα το γκολ κόντρα σε μια Γκαζελέκ που σίγουρα θα κουβαλάει και την κούραση από το παιχνίδι μεσοβδόμαδα για το Λιγκ-Καπ, όπου μάλιστα αγωνίστηκε 120 λεπτά (παράταση) και τελικά αποκλείστηκε από την Γκινγκάμπ.

Τέλος στο μεγάλο ντέρμπι της Ζυρίχης, στην Γκρασχόπερς υπάρχουν πολλές και σημαντικές επιστροφές από τιμωρία, η διαφορά από την κορυφή και την Βασιλεία έχει μειωθεί και θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί. Η Ζυρίχη επιτέλους κατάφερε να κερδίσει στο πρωτάθλημα με τον Χίπια στον πάγκο αλλά και πάλι φανέρωσε πολλές αμυντικές αδυναμίες. Θα παλέψει το ματς, πιθανόν να σκοράρει αλλά οι «ακρίδες» έχουν τον πρώτο λόγο.


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι