Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Αξία σε Σιόν και Χιρόνα


Bet Agent
Bet Agent 2016-05-24

Αρκετά αξιόλογο κουπόνι στα μέσα της εβδομάδας για την περίοδο που διανύουμε και προέκυψαν τέσσερις επιλογές, έχοντας πλήρης αγωνιστική δράση στην Βραζιλία, στην Β’ Ισπανίας, Α’ Ελβετίας και Α’ Δανίας που παρουσιάζουν και εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Χρονικά πάντως το πρώτο σημείο που προκύπτει είναι από το Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας με την Σανγκάη ΣΙΠΓ να υποδέχεται το Τόκυο. Οι Κινέζοι μπορεί να ηττήθηκαν με 2-1 εκτός στο πρώτο ματς αλλά σαφέστατα στην μέχρι τώρα πορεία τους, έχουν δείξει καλύτερα δείγματα πόσο μάλλον εντός έδρας που σκοράρουν με μεγάλη ευχέρεια. Το Τόκυο θα επιδιώξει πρωτίστως να μην δεχτεί γκολ, αλλά δύσκολα θα τα καταφέρει αφού σε συνθέσεις πίεσης, δυσκολεύεται αρκετά.

Στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας θα κυνηγήσω το διπλό της Χιρόνα κόντρα στην Βαγιαδολίδ. Πιο μεγάλο το κίνητρο για τους φιλοξενούμενους που παλεύουν για μια θέση στα μπαράζ ανόδου σε αντίθεση με την Βαγιαδολίδ που τουλάχιστον τώρα έχει μια διαφορά ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Μόλις μια ήττα στα δέκα τελευταία για την Χιρόνα, ενώ η Βαγιαδολίδ μετράει μόλις ένα τρίποντο στα εννιά πρόσφατα.

Στην συνέχεια θα ρισκάρω στο διπλό της Σιόν που αντιμετωπίζει εκτός της φορμαρισμένη Λουκέρνη για την τελευταία αγωνιστική στην Α’ Ελβετίας. Το συγκεκριμένο σημείο προκύπτει πάντως και σε συνάρτηση με το ματς της πρωταθλήτριας Βασιλείας που υποδέχεται την Γκρασχόπερς (και θεωρώ ότι επειδή υπάρχει κόντρα μεταξύ τους, η Βασιλεία δεν θα είναι αδιάφορη αφού μπορεί να επιδιώξει να στερήσει από τις «ακρίδες» την Ευρώπη). Η Σιόν θέλει γκέλα της Γκρασχόπερς και δική της νίκη για να βγει 4η και να πάρει το εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ, με την Λουκέρνη στο παραπάνω σενάριο να διατηρείται στην τρίτη θέση και να κερδίζει έναν προκριματικό γύρο στην ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Τέλος στην εμβόλιμη αγωνιστική από το πρωτάθλημα της Α Βραζιλίας, η νεοφώτιστη Σάντα Κρουζ φιλοξενεί την Κρουζέϊρο με τις δυο ομάδες να έχουν δείξει επιθετικές φιλοσοφίες στο παιχνίδι τους μέχρι στιγμής και το Over να έχει και πάλι αρκετές πιθανότητες επαλήθευσης.


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι