Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Με ΗΠΑ και Σαουδική Αραβία


Bet Agent
Bet Agent 2017-03-28

Λίγα παιχνίδια διεξάγονται μέσα στην εβδομάδα όπου σίγουρα ξεχωρίζουν τα προκριματικά στην ζώνη Ασίας, Νοτίου Αμερικής και Βορείου και κεντρικής Αμερικής. Βέβαια δεν λείπουν και εξ΄ αναβολής ματς από το Νησί.

Πρώτη επιλογή από την Αγγλία και σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση της Λιγκ1. Η Οξφορντ υποδέχεται την Μπέρι, με τις αποδόσεις στο διπλό να φαντάζουν πολύ προκλητικές. Ο λόγος είναι ότι η γηπεδούχος δεν πατάει καλά το τελευταίο διάστημα, έχει χάσει σημαντικό έδαφος για τα πλέι-οφ και «βγάζει» κούραση καθώς το πρόσφατο δίμηνο έδινε δυο αγώνες την εβδομάδα. Η Μπέρι είναι από τις πιο βελτιωμένες ομάδες της κατηγορίας (μόλις μια ήττα στα δέκα τελευταία), έχει το μομέντουμ για να διεκδικήσει ακόμα και την νίκη (για τους μη τολμηρούς καλά πληρώνει και η διπλή ευκαιρία του Χ2), για να απομακρυνθεί περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη.

Συνέχεια με προκριματικά Μουντιάλ από την ζώνη της Ασίας όπου θα στηρίξω την Σαουδική Αραβία που υποδέχεται το Ιράκ. Εξαιρετική πορεία για την ομάδα του Φαν Μάρβαϊκ που διεκδικεί πλέον με αξιώσεις την πρόκριση της στα τελικά του παγκοσμίου κυπέλλου και δεν θέλει να έχει απώλειες, πριν τα παιχνίδια με τους βασικούς ανταγωνιστές του ομίλου. Το Ιράκ δεν πείθει, δύσκολα κρατάει το μηδέν πίσω και πιθανόν η Σαουδική Αραβία να πάρει ένα ακόμα τρίποντο από το πρώτο ημίχρονο (ανεβάζοντας παράλληλα και την απόδοση του χαμηλού άσου).

Συνέχεια και πάλι με προκριματικά, όπου θα σταθώ σε αυτά της Βορείου και Κεντρικής Αμερικής. ΟΙ ΗΠΑ πέτυχαν την πρώτη νίκη στον 5ο γύρο και θέλουν να «τρέξουν» ένα καλό σερί για να διεκδικήσουν την απευθείας συμμετοχή στην τελική φάση του Μουντιάλ. Μαχητικός ο Παναμάς αλλά σαφέστατα υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες, με τις ΗΠΑ μάλιστα να έχουν «ξεμπουκώσει» επιθετικά (με την 6αρα επί της Ονδούρας).

Τέλος σε διεθνές φιλικό, η Αυστρία υποδέχεται την Φινλανδία στο Ίνσμπουργκ. Πιο απελευθερωμένη η Αυστρία και χωρίς το άγχος των προκριματικών (όπου διατηρεί πιθανότητες πρόκρισης) αυτήν την φορά, μπορεί να σκοράρει πιο εύκολα πόσο μάλλον κόντρα σε μια Φινλανδία που δεδομένα παρουσιάζει πολλά κενά στο μετόπισθεν. Ικανοποιητική η απόδοση του Over.

1733. Σαουδική Αραβία-Ιράκ 1-1 (Η-Τ) 2.30
2074. Οξφορντ-Μπέρι 2 3.60
1755. Αυστρία-Φινλανδία Over 2.00 1768. Παναμάς-ΗΠΑ 2 2.02


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι