Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Παιχνίδι με τα γκολ


Bet Agent
Bet Agent 2017-05-23

Αρκετά παιχνίδια μέσα στην εβδομάδα, με τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ να είναι αυτός που σαφέστατα ξεχωρίζει. Πάντως οι τέσσερις επιλογές αφορούν άλλες διοργανώσεις που παρουσιάζουν και αυτές με την σειρά τους, εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Τελευταία αγωνιστική σε αρκετούς ομίλους έχουμε και στο Κόπα Λιμπερταδόρες όπου θα κρατήσω τον άσο της Ιντεπεντιέντε Σάντε Φε (Κολομβία) κόντρα στην Δε Στρόνγκεστ (Βολιβία). Οι γηπεδούχοι γνωρίζουν ότι μόνο με νίκη θα μπορέσουν να προκριθούν στην επόμενη φάση (δύσκολα να χάσει βαθμούς η Σάντος από την Σπόρτινγκ Κριστάλ) και με σύμμαχο την έδρα μπορούν να επικρατήσουν κόντρα σε μια Δε Στρόνγκεστ που σίγουρα έχει κάνει ως τώρα υπέρβαση αλλά μακριά από την έδρα της (και το υψόμετρο) έχει αρκετές δυσκολίες. Ο άσος δεν αποτελεί καμιά στοιχηματική ευκαιρία αλλά οριακά είναι αποδεκτός.

Εμβόλιμη αγωνιστική υπάρχει και στην πρώτη κατηγορία της Φινλανδίας όπου θα σταθώ στο Over της αναμέτρησης ανάμεσα σε Βάασα και Ιλβ. Διαφορετικό ποδόσφαιρο παίζουν οι δυο πλευρές, με την Βάασα να είναι φουλ επιθετική και την Ιλβ να στηρίζεται περισσότερο στην άμυνα. Όπως και να έχει όμως, το Over προσφέρεται σε εξαιρετικές τιμές (2,15) και αξίζει το ρίσκο από την στιγμή που η Βάασα εντός έδρας πιέζει πολύ τον αντίπαλο, αφήνει όμως χώρους πίσω και η Ιλβ θα βρει τρόπους για να χτυπήσει στην αντεπίθεση και να σκοράρει (και το goal-goal είναι επίσης μια καλή περίπτωση).

Στην Γερμανία μπορεί να ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος όμως υπάρχουν τα πλέι-άουτ με την Βόλφσμπουργκ να υποδέχεται την Μπραουνσβάϊγκ στον πρώτο μεταξύ τους «τελικό» αναφορικά με το ποια ομάδα θα παίζει του χρόνου στην Μπουντεσλίγκα και ποια στην δεύτερη κατηγορία. Θεωρητικά δύσκολα το ματς θα ανοίξει, από την στιγμή που υπάρχει και επαναληπτικός αλλά η Βόλφσμπουργκ είναι υποχρεώμενη να ψάξει την νίκη κάτι που και η Μπραουνσβάϊγκ ίσως εκμεταλλευτεί και βρει ένα γκολ (που ίσως αποδειχτεί πολύτιμο για την εξέλιξη της σειράς). Τα 2-3 goal καλύπτει αρκετές περιπτώσεις σκορ στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Τέλος στο Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας και την φάση των «16», υπάρχει ο εμφύλιος στην Κίνα ανάμεσα στην Σανγκάη ΣΙΠΓ και την Γιανγκσού Σουνίνγκ. Οι γηπεδούχοι δείχνουν ένα κλικ πιο πάνω από τους αντίπαλους τους, έχοντας μάλιστα και εξαιρετική επιθετική γραμμή που μπορεί να σκοράρει με όλους τους τρόπους. Η ομάδα του Βίλας Μπόας θα μπει δυνατά για να πάρει από νωρίς κεφάλι στο σκορ και μπορεί να το καταφέρει κόντρα σε μια Σουνίνγκ που δεν πατάει καλά στα πόδια της (φαίνεται από την βαθμολογική της θέση στο πρωτάθλημα). Ρίσκο με νίκη της ΣΙΠΓ από το πρώτο ημίχρονο.


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι