Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Διπλά από Ντιναμό Κ. και Μπράγκα


Bet Agent
Bet Agent 2017-08-15

Κρίσιμη στροφή για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις καθώς σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ διεξάγονται οι πρώτοι αγώνες των πλέι-οφ, που θα δώσουν και τα τελευταία εισιτήρια για τους ομίλους. Φυσικά στο κουπόνι δεν λείπει και η Αγγλία, με δυο κατηγορίες να έχουν φουλ αγωνιστική δράση.

Εμβόλιμη αγωνιστική δράση στην Τσάμπιονσιπ Αγγλίας και θα τιμήσω τον άσο της Κάρντιφ που υποδέχεται την νεοφώτιστη Σέφιλντ Γιουν. Οι Ουαλοί έχουν ξεκινήσει ιδανικά την φετινή σεζόν, με δυο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και μάλιστα χωρίς να δεχτούν τέρμα. Η έδρα θα παίξει σημαντικό ρόλο για την ομάδα του Νέϊλ Γουάρνοκ (είχε πέρασμα από τον πάγκο των «λεπίδων») στην προσπάθεια για κάτι καλό φέτος. Η Σέφιλντ Γιουν. έχει βασικό στόχο την εξασφάλιση της παραμονής αλλά σίγουρα στερείται εμπειρίας, με το ρόστερ της να είναι πιο νεανικό.

Από το Τσάμπιονς Λιγκ και τα πλέι-οφ, θα ρίξω μια ματιά στο Over της αναμέτρησης ανάμεσα στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και της Στεάουα. Σαφέστατα πιο ποιοτικό σύνολο η γηπεδούχος, θα επιδιώξει να «καθαρίσει» την πρόκριση από το πρώτο ματς (επαναληπτικός στο Βουκουρέστι), αλλά και η Στεάουα με τον τρόπο που αγωνίζεται (φουλ επίθεση) δεν θα αποτελέσει έκπληξη να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Στα παιχνίδια με την Βικτόρια Πλζεν στον τρίτο προκριματικό γύρο, έφερε 2-2 εντός και 1-4 εκτός, δείγμα ότι η επίθεση της είναι το μεγάλο της ατού.

Από το Γιουρόπα Λιγκ, θα κρατήσω το διπλό της Ντιναμό Κιέβου επί της Μαρίτιμο. Σαφέστατα ανώτερη σε όλα τα επίπεδα η Ουκρανική ομάδα, δεν θέλει να έχει επιπλέον γκρίνια μετά τον αποκλεισμό στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ από την Γιουνγκ Μπόϊς. Λογικά η Ντιναμό θα βρει κενούς χώρους από την στιγμή που η Μαρίτιμο είναι αναγκασμένη να βγει μπροστά και να επιζητήσει κάποιο τέρμα, αλλά σίγουρα δεν είναι αυτό το παιχνίδι της (από πέρσι αρέσκεται περισσότερο σε αντεπιθέσεις). Οριακά αποδεκτό το διπλό στις τιμές φαβορί που προσφέρεται.

Τέλος από το Γιουρόπα Λιγκ και πάλι, το διπλό της Μπράγκα επί της Χαφναφιορντούρ φαντάζει να έχει αρκετή τύχη. Οι Ισλανδοί είναι μαχητικοί αλλά δεν μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια ομάδων επιπέδου Μπράγκα, με τους Πορτογάλους να συμμετέχουν ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και να έχουν περισσότερη εμπειρία. Πιθανόν η Μπράγκα να είναι σε θέση να βάλει γερές βάσεις για πρόκριση από το πρώτο κιόλας μεταξύ τους παιχνίδι.


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι